Nextassy 48 Napisano 20 Września 2020 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Witam! Zakupiłem używaną kartę graficzną ASUS ROG STRIX GTX1080Ti i mam problem. Świeci mi tylko tylna część ledów karty nie cała. Prawdopodobnie ktoś bawił się kiedyś ledami i nie zmienił tego tak do ustawień stockowych. Chciałbym właśnie takie ustawić by świeciła się cała karta. W czym i jak to ustawić?/ Ktoś pomoże?? Z góry bardzo dziękuje za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 20 Września 2020 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Ściągnij oprogramowanie do sterowania ledami. Cytuj Link to post Share on other sites
chrisplbw 407 Napisano 20 Września 2020 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 nie wpadłeś na to by zajrzeć na stronę Asusa i pobrać Aura lub GPUTweakII (najlepiej oba)? Cytuj Link to post Share on other sites
Nextassy 48 Napisano 20 Września 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Żaden program typu AURA Sync nie pomagał dlatego napisałem post. Miałem problem z podświetleniem połowy karty ale nie było to jednak spowodowane oprogramowaniem czy uszkodzeniem LEDów karty. DO ZAMKNIĘCIA. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts