DjXbeat 1045 Napisano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2020 TRIXX Boost fajna opcja ale trzeba zaznaczyć, że w 1080p nie działają wyższe rozdzielczości a szkoda bo zysk wydajności jest spory. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Verus 9 Napisano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2020 Na stronie szafira jest Trixx w wersji 7.5.0 może spróbuj. Cytuj Link to post Share on other sites
DjXbeat 1045 Napisano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2020 TRIXX Boost fajna opcja ale trzeba zaznaczyć, że w 1080p nie działają wyższe rozdzielczości a szkoda bo zysk wydajności jest spory. Zacytuje się. Wyższe rozdzielczości działają jak w panelu AMD jest zaznaczony VSR czyli wychodzi na to, że to zwykłe rozdzielczości VSR Cytuj Link to post Share on other sites
k0chan 814 Napisano 21 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2020 nie mogę znaleźć w tej nakładce od amd gdzie sie ustawia rozdzielczość ekranu , częstotliwośc itp druga sprawa, jak ustawić ten bitrate przy nagrywaniu filmów, żeby jakość była zadowalająca? 30mb/s jest standardowo, ale jak nagrałem film to wydaje mi sie trochę wyblakły Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts