Skocz do zawartości

Wymiana ryzena3 1200

Idź do rozwiązania Problem ogarnięty przez Rebelmind,

Recommended Posts

Mam w slocie pod grafiką taki zakryty przykręcany. Został mi ten co się go montuje na "stojąco".

Tylko jeśli w pierwszym (górnym slocie masz już nvme) {...}

także nie wykorzystasz pełnej prędkości drugiego NVMe

Czyli albo celować w m2 z dużą pojemnością, ale popatrzeć za jakimś dużym SSD? Edytowane przez Ziomboy451

Jest dokładnie tak samo jak opisałem, o co chodzi?

Twoje strzałki, sugerowały, że 5500XT jest lepsze od 1660 Super :)

Ale fakt, z grubsza napisałeś dobrze. 5600XT nie brałbym na równi z RTX2060, bo 2060 jest słabszy.

Kierunek wzrostu wydajności, przecież to chyba oczywiste? Na jednym końcu masz 5500 XT a na drugim 2070S...

Teraz to widzę, spojrzałem tylko na początek i coś mi się nie zgadzało ;)

Zasadniczo znak większości używa się do wskazania że X > Y  (X jest większe od Y, a nie na odwrót). Sta początkowo moja pomyłka. Nie rozstrząsajcie już tego :)

Co do RX5600XT w 1080P i 1440P fakt idą łeb w łeb, z małą 2-3% przewagą RX5600XT, ale w 4K już Radeon odskakuje o 6,5%. Do tego Radek jest tańszy, więc wybór jest oczywisty.

Co do RX5600XT w 1080P i 1440P fakt idą łeb w łeb, z małą 2-3% przewagą RX5600XT, ale w 4K już Radeon odskakuje o 6,5%. Do tego Radek jest tańszy, więc wybór jest oczywisty.

Włącz sobie DLSS 2.0 i porównaj klatki na sekundę na obu kartach.

Od poczatku DLSS uważałem za "pic na wodę". Ale jak spojrzałem jak wyglada DLSS 2.0 to na prawdę broni się to jakością obrazu i może to być przyszłość. Więc w tym co piszesz jest coś na rzeczy, ale mało gier to obsługuje póki co.

Tak samo w niewielu grach 5600XT jest szybszy od 2060-tki

AMD ma podobną funkcję w sterach. Teraz nie pamiętam jak się nazywa ale też działa.

Tak samo w niewielu grach 5600XT jest szybszy od 2060-tki

Tylko że 2060 jest droższa.