ZELEKPL 0 Napisano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 Ja osobiście miałem problem bo ostatniej aktualizacji na Asus 7970 GHz edition, z OC. Cytuj Link to post Share on other sites
korzychxp 253 Napisano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 (edytowane) Jaki goldzik ? Supremo 550W Gold, co proponowałem. Taaa... U mnie nic takiego nie ma. Plik stronicowania ustaw powyżej 8GB, zresetuj ustawienia sterowników, wyłącz VSR. Potem dopiero od nowa włącz. Edytowane 3 Sierpnia 2020 przez korzychxp Cytuj Link to post Share on other sites
lukaknw 0 Napisano 3 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 Supremo 550W Gold, co proponowałem. U mnie nic takiego nie ma. Plik stronicowania ustaw powyżej 8GB, zresetuj ustawienia sterowników, wyłącz VSR. Potem dopiero od nowa włącz. Zapomniałem o tym mam 14 dni na zwrot wieć chyba tak zrobie i wezmę ten "Gold" Cytuj Link to post Share on other sites
DjXbeat 1045 Napisano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 Plik stronicowania ustaw powyżej 8GB, zresetuj ustawienia sterowników, wyłącz VSR. Potem dopiero od nowa włącz. Plik stronicowania mam na AUTO i przekracza 8GB, VSR nie włączone, sterowniki czyste bez zabawy. Wywala grę w konkretnych miejscach, Cytuj Link to post Share on other sites
MariuszB35PL 617 Napisano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 Co ty za głupoty gadasz. 20.7.2 są mega. Stabilne i trzymają profile niezależnie od karty ja patrzę głównie pod kątem simracingu, i najlepszą wydajność maja w takim ACC czy Dirt 2.0 własnie 20.4.2 i to nie jest jakaś mała różnica bo około 10 FPS , do tego każda inna gra działa bez zarzutów więc takie polecam. Cytuj Link to post Share on other sites
mbe13 444 Napisano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Plik stronicowania mam na AUTO i przekracza 8GB, VSR nie włączone, sterowniki czyste bez zabawy. Wywala grę w konkretnych miejscach, Ja mam taki problem z PES2020 tylko ze nie jest to wina sterów bo już na nich grałem a ostatniej aktualizacji. I co ty na to?? U mnie DE działa poprawnie. Cytuj Link to post Share on other sites
DjXbeat 1045 Napisano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 (edytowane) Ja mam taki problem z PES2020 tylko ze nie jest to wina sterów bo już na nich grałem a ostatniej aktualizacji. I co ty na to?? Masz problem z czytaniem? Przyjrzyj się jeszcze raz co generuje problem. Na sterownikach 20.7.2 występuje problem z działaniem w DX12. Powrót do sterowników 20.4.2 i wszystko hula aż miło. Ponowna instalacja 20.7.2 i znowu problem z Deus Ex MD. W DX11 nie ma problemu. Edytowane 4 Sierpnia 2020 przez DjXbeat 1 Cytuj Link to post Share on other sites
MariuszB35PL 617 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 (edytowane) chyba dziś wyszły 20.8.1 może w końcu te będą lepsze jak 20.4.2 co do wyższości 20.4.2 nad kolejnymi opcjonalnymi sterownikami to mam kilku znajomych (simracerów)z RX 5700 i 5700xt i się potwierdza moja opinia że najmniej problematycznymi sterami są własnie 20.4.2 do naszych zastosowań i do tego działają poprawnie wszystkie inne gry więc takie polecam, na grupie Herbatniki Liptona jest podobnie ale jak koledze działa na 20.7.2 to super cieszę się razem z tobą ale to że działa u Ciebie to nie znaczy że działa u każdego a z 20.4.2 mało kto ma jakiekolwiek problemy Edytowane 5 Sierpnia 2020 przez MariuszB35PL Cytuj Link to post Share on other sites
korzychxp 253 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 U mnie na 5700XT zero problemów na lipcowych sterach, ale ja mam zwykły monitor bez freesync. Może dlatego. Cytuj Link to post Share on other sites
lukaknw 0 Napisano 11 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) Jednak karta poszła dziś do zwrotu co chwilę miałem blueacreen lub zacinanie się obrazu wybrobowalem wszystkie sterowniki dostępne i jakoś nie widziałem poprawy. Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez lukaknw Cytuj Link to post Share on other sites
korzychxp 253 Napisano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 A Windows czysty był? bo przez konflikty w Windosie baaaaardzo dużo problemów było. A bios najnowszy był? A zasilacz ten co miał był podpinany? A było ustawione PCIE GEN 3 w biosie?Jakie to były bluescreeny. Nic nie pisałeś, więc nie dało się doradzić. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
lukaknw 0 Napisano 11 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) A Windows czysty był? bo przez konflikty w Windosie baaaaardzo dużo problemów było. A bios najnowszy był? A zasilacz ten co miał był podpinany? A było ustawione PCIE GEN 3 w biosie? Jakie to były bluescreeny. Nic nie pisałeś, więc nie dało się doradzić. Bo niechciało mi śię bawić z tym .Wszystko poustawiałem czysty windows pcie ustawione na 3 zasilacz nowy kupiony , ale np w forzie co jakiś czas czarny ekran tak samo w horizo zero dawn co jakiś czas jak zapisywałem zawieszanie. Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez lukaknw Cytuj Link to post Share on other sites
korzychxp 253 Napisano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 Przecież te gry to kupa optymalizacyjna.Horizon wywala każdemu, Forza też, nawet oryginały. Pomijam piraty. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
lukaknw 0 Napisano 11 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) Wszystkie mam orginały .Tak samo bf4 fifa hitman assasyns odysey..więc ja z karty nie byłem zadowolony . Forza nigdy na innym sprzęcie się nie wysypała tak samo fifa i bf. Nie mam czasu jak i chęci siedzieć i kombinować. Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez lukaknw Cytuj Link to post Share on other sites
korzychxp 253 Napisano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2020 No okej, dziwne. Chętnie bym zobaczył te blue screeny, co tam mówiły. To co zamawiasz w zastępstwo 2070 Super, 2060 Super? Cytuj Link to post Share on other sites
lukaknw 0 Napisano 15 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2020 (edytowane) Już i tak po fakcie mogłem porobić foty nie pamiętam już , a nie chce kłąmać co pisało . Myśle , że 2070 Super . od 2 dni testuje 2070super i jak dla mnie zero problemów :)i gry " kupa optymalizacyjna" rónież zero problemów Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez lukaknw Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts