zoltan2 253 Napisano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2020 Siemka, prośba o wycenę 1. PS4 1TB FAT + pad + podstawka do postawienia w pionie + Assasins syndicate + FIFA 16 (w folii) + Mass Effect Andromeda + Gran Tourismo Sport - Wszystko sprawne 2. Procesor Phenom II x4 955 + chłodzenie Zalman CNPS10X + płyta GA-990XA-UD3 rev1 + 8GB RAMU 2x2GB (Corsair 1333 DDR3 CL9) i 2x2 GB jakiś dokupowany Dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
Marekpe 56 Napisano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 Naprawdę jest problemem sprawdzić sobie na aukcjach te części i wyznaczyć cenę? nie sądzę a o rozmiar skarpet na swoją stopę też założysz temat? Cytuj Link to post Share on other sites
zoltan2 253 Napisano 2 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2020 Zobacz ceny phenoma X6 lub FX i wróć jeszcze raz. Zadaj wtedy to samo pytanie czy tak ciężko mi sprawdzić aukcje. Uznaje że jesteś kompetentny do wyciągania wniosków z moich słów. Ps. Ja się pytam o co innego. Nie o rozmiar buta. Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 3 Maja 2020 Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 To podaj o co "innego" ci chodzi, bo ja też z tych głąbów co Marekpe... Cytuj Link to post Share on other sites
zoltan2 253 Napisano 3 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Coś innego jest napisane w tytule. Gdybym był pewny że ceny olx są adekwatne do reali to bym tutaj wystawił tego pc w starej obudowie lat 90, z dyskiem 80GB i zasilaczem z serii feel za 1200 zł. Kupicie? Wtedy? Albo inaczej. Za sam procesor chętnie wezmę 400 zł i dopowiem że "Niemiec płakał jak sprzedawał". Dlatego pytam tutaj bo moja wycena może byc Nie adekwatna to realnej wartości którą dyktuje popyt. Proste jak drut. Nie ma tutaj filozofii. I zamiast robić offtop to wystarczy zachować ciszę lub wypowiedzieć się konkretnie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts