Bezdomny 0 Napisano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2020 Witam wszystkich forumowiczów, chciałbym wam zaprezentować moja mała stronkę zarobkowa nie jest ona co prawda profesjonalnie zrobiona ale czego się można spodziewać po człowieku bezdomnym jednak mogę wam zagwarantować ze każda z przedstawionych ofert na mojej stronie jest w 100% bezpieczna, nie wymaga wkładu własnego ani inwestycji Kazda z opisanych ofert jest darmowa i nie wymaga żadnych dodatkowych oplat link do strony https://groupemo80.wixsite.com/earnmoneyonline za każdym razem gdy znajdę coś nowego i zweryfikuje osobiście pod katem wypłacalności to dodaje do mojej strony statystycznie rzecz ujmując 1/30 sprawdzanych przeze mnie ofert jest wypłacalna i tylko te wypłacalne są dodawane do mojej strony Nota dla moderatorów: Proszę o wyrozumiałość, chce po prostu coś osiągnąć, takie forum możne mi pomóc, dziękuje z góry Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2020 Jesteś bezdomny? Cytuj Link to post Share on other sites
030366 1145 Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 (edytowane) @@jarrino, Pewnie zbiera na nowego Bentleya dla Rydzyka… Edytowane 20 Kwietnia 2020 przez 030366 1 Cytuj Link to post Share on other sites
warankrych 4 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 a stronę internetową tworzysz w kafejce internetowej? Cytuj Link to post Share on other sites
030366 1145 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 @up, w publicznych bibliotekach często są ogólnodostępne komputery z internetem. Każdy może skorzystać, nawet bezdomny. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts