Detrioux 12 Napisano 24 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 Witam. Szybkie pytanko. Mój zapowietrzony układ odpowietrza się bardzo szybko a mnie skończyła się woda którą kupiłem w sklepie EKWB specjalny coolant. WIem że posiada on różne antykorozyjne i antybakteryjne dodatki. Została mi tylko woda destylowana do płukania układów i od czasu do czasu dolewam ją do układu. Chciałbym teraz uzupełniać mojego reza tak, by jak najdłużej pozostał on w świetnej kondycji. Pytanie do was. CO mam kupić, jaki dodatek do wody destylowanej by jak najdłużej utrzymał sprzęt w świetnej kondycji. Wiem że sama woda nie wystarcza i potrzebuje konkretów. Jakiś Glikol ? Premix ? Woda ma być bezbarwna. I jakiś link by się przydał do jakiegoś przykładu produktu. Cytuj Link to post Share on other sites
trybcio86 269 Napisano 25 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Moze warto na angeli zapytac sprzedawce co on by polecil. Ewentualnie Zadac pytanie na kanale extreme hardware pod filmem albo napisac posta na fb https://www.facebook.com/extremehardwarepl/ Cytuj Link to post Share on other sites
PatrykT 6221 Napisano 29 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 @up, śmiechłem Jeżeli masz już ten płyn ekwb w układzie i potrzebujesz dolać do uzupełnienia poziomu, to lej śmiało destylke i nie potrzebujesz nic dodawać. Dodatki, które masz juz w układzie spokojnie wystarczą 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts