Jigsaw 1 Napisano 24 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2019 Laptop miał ten problem już na dłuuuuuugo przed kupnem Netgeara. Na samym routerze. Nieraz resetowałem router i nic. Pamiętam jak kiedyś w Polsce też były problemy z WIFI na nim więc to raczej jego wina. Teraz to już się pogorszyła sytuacja bo resetuje mi neta nawet jak oglądam netflixa czy siedzę normalnie na necie. A nieraz mimo, że jest zasięgu 2/3 kreski to łączy bez końca i nie może się połączyć. Do tego łączy się teraz tylko z sieciami nadawanymi przez netgear. Cytuj Link to post Share on other sites
Jigsaw 1 Napisano 3 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2019 Znalazłem chwilowy sposób na to ustrojstwo. Reset sprzętowy. Po zastosowaniu go jest spokój na dzień dwa po czym problem wraca i muszę to robić ponownie. Cytuj Link to post Share on other sites
kokosnh 4158 Napisano 5 Września 2019 Udostępnij Napisano 5 Września 2019 No do chyba do dostawcy internetu, o wymianę ich sprzętu musisz zadzwonić... Bo to ich, prawda? Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 6 Września 2019 Udostępnij Napisano 6 Września 2019 @kokosnh problem jest z kartą sieciową laptopa, ogólnie znany i bez jednoznacznego rozwiązania: https://www.google.com/search?hl=pl&q=intel%20wireless%20ac%209560%20not%20working Obawiam się że sprzęt ISP nie ma tutaj żadnego znaczenia Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie Jigsaw 1 Napisano 7 Września 2019 Autor Rozwiązanie Udostępnij Napisano 7 Września 2019 Chodziło mi o reset sprzętowy laptopa. Pół minuty roboty i potem internet działa. Czasem cały dzień, czasem kilka godzin bez problemów. Tak czy inaczej w wolnej chwili wysyłam go na serwis. Chyba, że to naprawią w nowej wersji biosu. Dzięki za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts