DjTechnics 12 Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Witam. Posiadam mysz gigabyte m8000x. Myszka pokryta jest jakby taka gumą antypoślizgową. Po wielu latach użytkowania ta guma zaczęła się robic taka klejąca i łapie każdy brud, przejechałem więc szmatką ze spirytusem i cała ta powłoka zeszła, czy jest możliwość aby czymś te myszkę pomalować i zregenerować? Cytuj Link to post Share on other sites
voxcordi 294 Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Nie. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Możesz kupić ślizgacze teflonowe do tej myszy. Cytuj Link to post Share on other sites
DjTechnics 12 Napisano 7 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Mi chodzi o górna część myszy, głównie lewy klik. Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Górna część? Hmm... są metody malowania części plastikowych, ogladałem filmy nawet, ale pokrywanie powłoką gumopodobną powierzchni myszki... to nie widziałem. Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Możesz nabyć "griptape" stosowany w środowisku skateboardingu. Solucja dla wielu problemów, nade wszystko tych związanych z potliwością dłoni, których przyczyną jest błyszcząca faktura myszy. Kolejną możliwością, jest wytrawienie matowej powłoki, przy pomocy najzwyklejszej gąbki do mycia naczyń. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts