DragoElite 283 Napisano 22 Maja 2019 Udostępnij Napisano 22 Maja 2019 (edytowane) Witam Na sprzedaż mam Kartę graficzną MSI GeForce GTX 970 GAMING 4G. Karta kupiona była 26.11.2015. Karta sprawna w 100%, nigdy nie sprawiała problemów. Karta nie była podkręcana, ani nie kopała kryptowalut. Karta była używana przez moją dziewczynę, grała na niej w mało wymagające gry. Sprzedaje ją ponieważ kupiłem jej nowego Rx 580 w okazyjnej cenie. Cena: 420 zł + kwota wysyłki 20 zł Edytowane 22 Maja 2019 przez DragoElite Link to post Share on other sites
worm 17830 Napisano 22 Maja 2019 Udostępnij Napisano 22 Maja 2019 Oferta sprzedaży / zamiany musi zawierać cenę oraz zdjęcie produktu (bez opakowania) z widoczną kartką zawierającą nick użytkownika na forum.benchmark.pl. Zdjęcie z kartką musi być umieszczone w temacie (wszelkiego rodzaju linki do hostingów nie będą akceptowane). Poradnik, jak wstawiać zdjęcia do postów. Punkt ten nie dotyczy tematów zawierających trwającą/aktualną aukcję w serwisie Allegro.pl. Jeśli z jakiegoś powodu nie możesz odpakować sprzedawanego przedmiotu (jest nowy, plomby na pudełku), wystaw go na Allegro a w temacie podaj link do aukcji.W przypadku podania linku do Allegro wymagany jest krótki opis przedmiotu, lub podanie jego dokładniej nazwy, oraz informacji o cenie (kwoty "kup teraz", "licytuj"). Link to post Share on other sites
DragoElite 283 Napisano 29 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Sprzedane Link to post Share on other sites
Recommended Posts