bzt.app 164 Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Siema, proszę pomoc bo za chwilę mnie chu strzeli. Problem polega na tym, że obojętnie co bym nie robił, gry, youtube, aplikacja spotify, występują jednoczesne półsekundowe lagi dźwięku i obrazu. Problem pojawił się już jakiś czas temu, ale sam się naprawił, dzisiaj powrócił ;/ Wszystkie sterowniki aktualne. Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Masz punkty przywracania systemu ? Cytuj Link to post Share on other sites
bzt.app 164 Napisano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Miałem punkt z wczoraj, ale przy przywracaniu jest błąd. Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 To może wcześniejszy ? Tam trzeba przycisnąć chyba - pokaż wszystkie ... Cytuj Link to post Share on other sites
bzt.app 164 Napisano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 (edytowane) Znalazłem jeszcze jakąś grubszą aktualizacje windowsa i jak na razie wszystko hula ;] Aktualizacja, właśnie odpaliłem kompa, problem powrócił... Edytowane 2 Marca 2019 przez bzt.app Cytuj Link to post Share on other sites
limera1n 317 Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Skoro system masz aktualny i sterowniki też a problem jest wciąż obecny to skorzystałbym z jakiegoś Linuxa LiveCD i sprawdził czy problem też występuje. Jeśli to coś ze sprzętem to na Linuxie też będą lagi. Jeśli nie - możesz próbować przywracać Windowsa do fabrycznych albo robić sfc /scannow ale myślę że chyba prościej będzie od nowa system postawić... Podeślij jeszcze screena z CrystalDiskInfo - może dysk ma bady i przez to system łapie ścinki Cytuj Link to post Share on other sites
bzt.app 164 Napisano 11 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 Cytuj Link to post Share on other sites
lonialomax 806 Napisano 11 Marca 2019 Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 Podaj konfigurację sprzętową, bo nawet nie wiadomo czy zdarza się to na karcie zintegrowanej czy zewnętrznej. Cytuj Link to post Share on other sites
bzt.app 164 Napisano 11 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 Zrobiłem formata, jak na razie wszystko działa. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts