AudiAWX 3766 Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 3 Cytuj Link to post Share on other sites
pawluto 202 Napisano 15 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2019 Widziałem ten film już kilka dni temu - Polecam - To powinien zobaczyć każdy. Ja od tej firmy mam tylko mały tv 22 cale i działa on już ponad dwa lata bez problemów. Całkowicie nie polecam tej firmy bo ona już na starcie kłamie że niby Manta to taka Polska firma... Tylko że cały sprzęt to chińska robota a Manta tylko dokleja swoje logo... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Pankracy666 312 Napisano 15 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2019 Nie tylko Manta tak robi. Jak zauważył sam autor filmiku, ten proceder powtarzają dziesiątki jak nie setki różnych firm. Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17836 Napisano 15 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2019 Przecież od wielu lat wiadomo, jaki poziom produktów ma ta firma. Nic nowego.Natomiast to, że ten sam produkt widnieje pod nazwą innych firm to nic zdrożnego. Tak jest np. z oświetleniem LED, czy też ploterami tnącymi do folii - jeden model a różne nazwy. W przemyśle samochodowym też są takie smaczki: https://www.auto-swiat.pl/uzywane/uzywane-citroen-c1-peugeot-107-i-toyota-aygo-prostota-do-potegi/4nhzq01 Byleby był to produkt pełnowartościowy i w razie usterki, szybko rozwiązywany problem. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
przemusss1990r 233 Napisano 17 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2019 Jeżeli jednak ktoś ma baaardzo ograniczony budżet a potrzebuje np taniego tv to wedle mnie warto próbować... Chociaż osobiście już się przekonałem w swoim czy też znajomych przypadkach że warto dopłacić 100/200,- i się nie denerwować... Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 17 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2019 O "produkcji" elektroniki w Polsce wiadomo od dawna, ale może dla kogoś będą to nowe wiadomości: https://www.komputerswiat.pl/artykuly/redakcyjne/polscy-producenci-elektroniki-skad-tak-naprawde-bierze-sie-sprzet-polskich-marek/40t8wfx Cytuj Link to post Share on other sites
Fanbober 3 Napisano 25 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 Ktoś powidział prawdę Cytuj Link to post Share on other sites
Karolten 0 Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 Ja kilka razy miałem styczność i niestety wyrzucone pieniądze... Jak pisał przemusss - zwykle warto dopłacić i mieć święty spokój. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts