MarioWolWol 0 Napisano 8 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 Witam, poszukuję jakiegoś program, łatwego w obłudze, który będzie służył do obróbki wideo, nagrań z telefonu komórkowego. Słyszełem, że coś takiego jest, Powinienem móc połączyć filmiki w jedną większą całość i ewentualnie dodać do filmu jakieś fotki, a może napisy itd. Wiem, że temat dla kogoś może być banalny ale nie jestem super oblatany w tych tematach. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 8 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 Można użyć google wpisując tajne hasła: "program do obróbki filmów" Cytuj Link to post Share on other sites
MarioWolWol 0 Napisano 9 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Rozumiem, że forum to nie najlepsze miejsce, aby prosić o podpowiedzi i radę? Cytuj Link to post Share on other sites
Mały Miki 317 Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Zobacz np tu http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/najlepsze-darmowe-programy-do-edycji-wideo.html Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Absolutnie forum jest między innymi po to , żeby szukać odpowiedzi na nasze pytania . Internet natomiast , może również spełniać taką rolę i chyba na początku warto tam poszukać odpowiedzi (15 - 20 minut) . Nie denerwuj się , tylko poświęć na to te parę minut... Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 Nie napisałeś czy program ma być darmowy czy płatny. Ktoś zaproponuje płatny program, a Ty odpowiesz, że interesują Cię tylko bezpłatne. Im więcej konkretów podasz w zapytaniu, tym łatwiej udzielić odpowiedzi. W początkowym etapie najlepiej użyć wyszukiwarki, a dopiero później zapytać o konkrety. Bo inaczej wychodzi tak: Chcę kupić samochód, bo słyszałem, że można nim gdzieś szybko podjechać. Jaki polecacie? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts