gienku 0 Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Mam problem ze sterownikami karty gtx 1060 6gb dual od firmy asus ponieważ pobrałem i te z dyskietki CD jak i z strony asusa oraz nvidi. Po pobraniu sterowników windows nie wykrywał karty specyfikacja : Intel i5 7500 3,40 GHZ, ram hyperx 16gb ssd m2 500gb 1tb hdd zasilacz jakiś od be quiet i płyta głowna jakaś strixa no i ta karta Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Na pewno dobrze ją podłączyłeś ? Cytuj Link to post Share on other sites
chrisplbw 407 Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 po co założyłeś drugi temat Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 16 Października 2018 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Po pobraniu sterowników windows nie wykrywał karty A zainstalowałeś je? Normalnie nie pytałbym, ale te z dyskietki CD 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Rebelmind 3722 Napisano 16 Października 2018 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 @Up pilne oko czuwa Sprawdź, czy karta dobrze osiadła w slocie PCIE. Upewnij się, że podpięte są wszystkie dodatkowe wtyczki doprowadzające zasilanie (6/8 pin w twoim przypadku). Jeżeli problem nadal występuje możesz sprawdzić, czy zmiana na sąsiedni slot PCIE (o ile masz takowy) pomoże. Jaki zasilacz tam u ciebie siedzi (marka, model)? Cytuj Link to post Share on other sites
gienku 0 Napisano 20 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2018 @Up pilne oko czuwa Sprawdź, czy karta dobrze osiadła w slocie PCIE. Upewnij się, że podpięte są wszystkie dodatkowe wtyczki doprowadzające zasilanie (6/8 pin w twoim przypadku). Jeżeli problem nadal występuje możesz sprawdzić, czy zmiana na sąsiedni slot PCIE (o ile masz takowy) pomoże. Jaki zasilacz tam u ciebie siedzi (marka, model)? Zasilacz be quiet dark power 500w karta siedzi dobrze a wtyczki zasilające są podpięte wszystkie A zainstalowałeś je? Normalnie nie pytałbym, ale zainstalowałem tez z płytki to nic się nie stało a te z nvidi że system nie odpowiedni a mam w10 64bit home i tak samo wy brałem na stronie (język polski,model karty, itp) Na pewno dobrze ją podłączyłeś ? tak na pewno. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts