_Mikołaj_ 1 Napisano 7 Października 2018 Udostępnij Napisano 7 Października 2018 Cześć, mam problem w Assassin Screed Origins, czyli jak w temacie nie działa mi klawiatura w grze jak i w menu, myszka bez problemów jak i zarówno pad. Próbowałem z inną klawiaturą oraz na nowo instalując grę ale nic nie pomaga. Co mogę z tym zrobić? Link to post Share on other sites
chrisplbw 407 Napisano 7 Października 2018 Udostępnij Napisano 7 Października 2018 Czy google jest Ci znane, domyślam się że tak, jeśli nie to jest coś takiego jak Ubisoft Support Zminimalizuj i zmaksymalizuj okno gry, przełącz klawę w inne USB, ew. wyłącz nakładkę Discorda - tyle w 1 min podpowiedziało google Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 7 Października 2018 Udostępnij Napisano 7 Października 2018 No i spróbuj z podłączoną tylko klawiaturą... Link to post Share on other sites
k0chan 814 Napisano 9 Października 2018 Udostępnij Napisano 9 Października 2018 mi tak się raz zdarzyło w ACO, restart kompa pomógł (klawa Logitech g15) Link to post Share on other sites
Recommended Posts