k9xxx 0 Napisano 27 Września 2018 Udostępnij Napisano 27 Września 2018 Panowie nietypowe pytanko poszukuję odkurzacza jak w temacie, ale kompletnie nie wiem na co zwracać uwagę, najważniejsze, żeby był bezprzewodowy i nie trzeba było go ładować co 5 minut. Głównie odkurzam panele i kilka dywanów + sierść zwierząt więc mile widziane specjalna przystawka - szczotka obrotowa. Ktoś może używa i jest w stanie polecić ? Cytuj Link to post Share on other sites
chrisplbw 407 Napisano 27 Września 2018 Udostępnij Napisano 27 Września 2018 (edytowane) http://najlepszeodkurzacze.com/odkurzacze-bezprzewodowe-ranking/ https://www.skapiec.pl/cat/4461-odkurzacze-bezprzewodowe/ranking.html Edytowane 27 Września 2018 przez chrisplbw Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 27 Września 2018 Udostępnij Napisano 27 Września 2018 Te rankingi są bardzo słabe, ja bym je zignorował totalnie. Cytuj Link to post Share on other sites
k9xxx 0 Napisano 27 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2018 Też nie ufam takim rankingom, bo to zazwyczaj sponsorowane artykuły, wolałbym poznać jednak opinie z pierwszej ręki //e Usuń sobie podpis z TT Cytuj Link to post Share on other sites
gamerowy 0 Napisano 22 Października 2018 Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Też nie ufam takim rankingom, bo to zazwyczaj sponsorowane artykuły, wolałbym poznać jednak opinie z pierwszej ręki A co myślicie o tym rankingu rankingmania.pl? Jest zupełnie inaczej skonstruowany niż typowy ranking ceneo, czy skąpiec. Bardziej mi to przypomina poradnik zakupowy, w stylu "jak dobrać najlepszy sprzęt do ograniczonego budżetu". Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 22 Października 2018 Udostępnij Napisano 22 Października 2018 (edytowane) @up - wszystkie są takie same...ta też. No tak kolego,zarejestrowałeś się na stronie,żeby poradzić koledze. Chwała ci za to... Edytowane 22 Października 2018 przez jarrino Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts