polop0123 19 Napisano 12 Września 2018 Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Witam, zacząłem praktykowac swiadome snienie od założenia dziennika snów, i probowaniu zapamietywac te sny, i tu jest problem bo pierwszego dnia zapamietałem 3 sny, a potem juz nie potrafilem pamietac ani jednego Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 12 Września 2018 Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Ja bym ci radził odpuścić sobie. Jest tyle ciekawszych rzeczy. To jest zupełnie do niczego niepotrzebne... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
chrisplbw 407 Napisano 13 Września 2018 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Mam inną propozycję: spróbuj nie spać przez 3-4 doby - gwarantuję, że zaczniesz widzieć znacznie ciekawsze rzeczy niż w snach 1 Cytuj Link to post Share on other sites
polop0123 19 Napisano 13 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Ja bym ci radził odpuścić sobie. Jest tyle ciekawszych rzeczy. To jest zupełnie do niczego niepotrzebne... Mam inną propozycję: spróbuj nie spać przez 3-4 doby - gwarantuję, że zaczniesz widzieć znacznie ciekawsze rzeczy niż w snach Macie racje, Jeszcze mi się przyśni to forum i to zapamiętam. Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3632 Napisano 14 Września 2018 Udostępnij Napisano 14 Września 2018 Eh. Zają byś się zdrowym snem to by wiele więcej wniosło do Twojego życia. Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1683 Napisano 14 Września 2018 Udostępnij Napisano 14 Września 2018 Mi się śniła dziś moja robota, kto wie jak zapomnieć o takim śnie Ale ludzie mają problemy w dzisiejszych czasach. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts