majkiel91 0 Napisano 11 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2018 Witam. Mój problem polega na tym, że wszystko było dobrze przez długi czas, windowsa 7 aktywowałem przez sprawdzony aktywator. Ostatnio padła mi bateryjka na płycie głównej, resetowała mi się data i czas, ustawienia biosu po odłączeniu zasilania, a także nagle wykryło mi że moja wersja systemu nie jest aktywowana. Bateryjke wymieniłem, ale żaden aktywator nie działa, po prostu po uruchomieniu jest komunikat że mój system nie jest aktywowany i że mam czas do dzisiaj żeby go aktywować. Date i czas oczywiście ustawiłem na aktualną. Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 11 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2018 Zadzwoń do Microsoft Polska... Cytuj Link to post Share on other sites
prohans 139 Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 @jarrino ja mam lepsza propozycje, niech kolega kupi legalny system i nie bawi się w aktywatory Cytuj Link to post Share on other sites
gepardmak 697 Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Kup oryginalny klucz na allegro i aktywuj system. Nic prostszego. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Johny3 3216 Napisano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 Jeżeli cyfra w twoim nicku to rok urodzenia, to tylko pogratulować, że mając 27 lat nadal piracisz soft... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts