Johny3 3216 Napisano 22 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 Cześć, mam do sprzedania kartę Asusa HD 7970 DC2T. Karta od nowości pracuje w moim setupie, który zamieszczony jest w stopce, służyła do grania i pracy w CADowskim sofcie. Raz była na serwisie z powodu artefaktów, z tego co pamiętam (jeśli znajdę kartkę z serwisu, to potwierdzę) wymienili kości pamięci i problem ustąpił, od tego czasu minęły może 2 lata i nawrotu problemu nie stwierdziłem. Specyfikacji nie wklejam, każdy sobie może wygooglować, jedynie mogę napisać, że nadal karta ogarnia nowe produkcje w FHD na rozsądnych ustawieniach grafiki. Chwilowo przepraszam za jakość zdjęć i brak czystości - na dniach zmieniam obudowę to i podzespoły, w tym karta, zostaną wyczyszczone, a karta powędruje do pudełka w oczekiwaniu na kupca Wtedy też dodam lepsze zdjęcia. Mam oryginalne pudełko, wyposażenie też powinno być w 100% kompletne, więc wszystko dorzucam. Cena jaka mnie interesuje jest płynna - zaczynam od 550 zł i kuriera na mój koszt, albo paczkomat - jak kto woli, jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszam do kontaktu, chętnie ponegocjuję, bo niedługo nie będę miał miejsca na magazynowanie nieużywanej elektroniki Link to post Share on other sites
Johny3 3216 Napisano 23 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 Aktualizacja ceny - 400 zł Link to post Share on other sites
Johny3 3216 Napisano 11 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2018 Można usunąć - karta sprzedana Link to post Share on other sites
Recommended Posts