dzejC 217 Napisano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 Anthem Gra od BiowareAż dziw że nie doczekała się jeszcze swojego tematu Mały zarys fabuły z GOL-a Gra przenosi nas na odległą planetę, gdzie ludzkości przed wielkimi bestiami broni gigantyczny mur. Gracze wcielają się w tzw. wolnych strzelców, czyli śmiałków wyposażonych w pancerze wspomagane klasy Javelin. Tylko oni są w stanie stawić czoła nie tylko agresywnej faunie obcego świata, ale również bezwzględnej rasie inteligentnych istot znanych jako Scars. Premiera: 22 lutego 2019r. Platformy: PC, PS4, XO Wszelkie newsy:https://www.eurogamer.pl/games/anthem/ https://www.gry-online.pl/gra.asp?ID=19766 https://www.gram.pl/tag/anthem.shtml Cytuj Link to post Share on other sites
xGatki 28 Napisano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Destiny + warframe, a grafika jak z Andromedy Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 6 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 4 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Grałem w Demo, trochę zamieszanie ale może to ja a nie gra, irytuje fakt, że jeśli polecisz za dalego wraca Cię do obszaru misji. Co naważniesze, na myszce nie da się w to grać (tym bardziej latać), z padem jest znacznie lepiej. Szkoda, że na konsoli ta gra działa w 20 paru fps. Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 4 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Open demo działało na PS4 Pro bardzo stabilnie i nieźle. Na PC sterowanie myszką podczas lotu jest w miare ok jeśli zmniejszy się znacznie czułość. Tak czy siak, mam poważne obawy co do tej gry. Nie wiem, chyba nie jest dla mnie. Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 4 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Dla mnie wszystko jest mało czytelne, za dużo pierdół na ekranie i nie wszystko jest zrozumiałe. Na myszcze nie potrwafię latać a mam czułość w grze na 20%, to raczej ja niż gra, co nie zmienia faktu. Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 4 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Rozumiem Cię doskonale. Ja osobiście Anthem raczej omijam. Jeszcze tylko Division 2 w ten weekend i się zobaczy. Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 4 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Division 2 Zarejestrowałem się, zobaczymy. Cytuj Link to post Share on other sites
xGatki 28 Napisano 4 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Ja raczej będę grał, Destiny 2 już podziękowałem Walka, chaos, rozpierdziel = dobra gra. Pewnie kontentu bedzie mało no ale 60zł to nie duzo Cytuj Link to post Share on other sites
Fikuzi 2439 Napisano 5 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Ja z kolei ze sterowaniem nie miałem żadnego problemu, ale wyrzucanie gry do pulpitu po każdej ukończonej misji było nieco irytujące. Oczywiście jestem świadom, że była to wersja demonstracyjna, która może nie być doskonała. Czy gra mnie porwała ? Z jakiejś przyczyny nie. Jak w dostępie dadzą 10 godzinek do ogrania to spróbuję się temu bliżej przyjrzeć. Cytuj Link to post Share on other sites
xGatki 28 Napisano 18 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 Co tam, jak tam granie w Anthem? Cytuj Link to post Share on other sites
RuLeR 735 Napisano 23 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2019 Dalej losowo wywala, po skończonej misji siedzisz w kuźni poustawiasz sobie wszystko i nagle bach pulpit bez przyczyny i brak zapisu. Gra jest dobra ale jeszcze cała w dziurach ;( edit: Ostatnio były dwa update jest teraz dobrze, gra przednia ale jakoś widzę nie cieszy się na forum popularnością, chociaż mam paru znajomych na origin tu z forum co widzę ze grają Cytuj Link to post Share on other sites
xGatki 28 Napisano 23 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2019 Pochłonęła ich fabula albo farmienie legendarnego gearu. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13237 Napisano 24 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 1 Cytuj Link to post Share on other sites
daniel_reds 0 Napisano 7 Marca 2019 Udostępnij Napisano 7 Marca 2019 O co chodzi z tym całym Anthem. Mam grę w Origin Access, ale przy wczytywaniu gry wyskakuje komunikat, że utracono połączenie z serwerami. I tak od wczoraj. Wywala mnie do ekranu startowego i mogę się tylko opcjami pobawić. Połączenie internetowe mam sprawne i stabilne. Inne gry od EA działają bez problemu. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts