pawelox01 52 Napisano 28 Marca 2018 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Witam,Właśnie się wprowadziłem do Wrocławia i w moim mieszkaniu na ul. Powstańców Śląskich mam do wyboru Netię, Vectrę i UPC.Obecnie mam umowę z netią i mogę przenieść na nowy adres. Dzwoniłem do nich i jest tam dostępne do 50mb miedź, nie światłowód i zastanawiam się czy jest to dobra opcja, gdyz konkurencja np. UPC oferuje mi światłowód 120mb/s i podobnie z vectrą Link to post Share on other sites
kubox02x 2 Napisano 29 Marca 2018 Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Jak dla mnie to bym wziął z UPC Link to post Share on other sites
davi100 3 Napisano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 WItaj, Jeśli chcesz moge pomóc Ci załatwić taniej internet ponieważ moja znajoma zajmuje się Vectra jak i UPC WItaj, Jeśli chcesz moge pomóc Ci załatwić taniej internet ponieważ moja znajoma zajmuje się Vectra jak i UPC Link to post Share on other sites
pawelox01 52 Napisano 5 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 WItaj, Jeśli chcesz moge pomóc Ci załatwić taniej internet ponieważ moja znajoma zajmuje się Vectra jak i UPC WItaj, Jeśli chcesz moge pomóc Ci załatwić taniej internet ponieważ moja znajoma zajmuje się Vectra jak i UPC Poczytalem przez ten czas opinie o vectrze i upc i wroclaw ma jedne z najgorszych opinii o tych dostawcach. Praktycznie kazda osoba jest na swoj sposob niezadowolona. Przerywanie, spadek predkosci w godzinach szczytu, bardzo kiepska jakosc obslugi Za to do netii nie bylo sie do czego przyczepic. Mam u nich neta od 2 lat i dalej bede kontynuowac Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 21 Września 2018 Udostępnij Napisano 21 Września 2018 Airmax to jeden z najgorszych dostawców internetu. Strzeżcie się,albowiem powiadam wam,lepiej nie mieć internetu niż go mieć od nich... Link to post Share on other sites
xGatki 28 Napisano 30 Września 2018 Udostępnij Napisano 30 Września 2018 Kolejny z 1 postem i poleca airmax -.- Link to post Share on other sites
krzysiekopole 1 Napisano 13 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 Wszystkie pozytywne komentarze o airmax są kupione, wystarczy o nich poczytać w internecie,.internet nie działa, po kilku filmach ograniczony transfer i praktycznie nie da sie nic ściagnąc, infolinia to kpina zatrudnia chamów na niczym sie nie znają nie pomocni, rozlaczaja telefon. portal24.pl - to portal właściciela Czachora i podobno portal-konsumenta.pl też, sam o sobie pisze opinie i swoim nie działajacym internecie - totalne samozaoranie, chcecie mieć problem to bieżcie. Jeszcze podobno dłużnikiem jest wszędzie - nie płaci i sam naciaga. Link to post Share on other sites
Michał7515 0 Napisano 31 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2022 Dla mnie najlepsze jest Moico... działa bez zarzutu.. Link to post Share on other sites
Recommended Posts