WaltKowalski 78 Napisano 26 Marca 2018 Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 (edytowane) Witam, Mam dosyć uciążliwy problem ze sterownikami AMD, problem polega prawdopodobnie na ich usunięciu. Mam sterowniki 18.3.3 Beta, chciałem je zmienić na starsze bo wydaje mi się ze na tych mam ścinki w wocie a na poprzednich było dobrze. Usuwałem je ręcznie jak i DDU w trybie awaryjnym przy próbie zainstalowania jakichkolwiek innych sterowników wyskakuje błąd, że sterownik nie został zainstalowany i pokazuje błąd "error 1603" Dlaczego sądze, że stare sterowniki się nie usuwają? nawet kiedy są "usunięte" i praktycznie nie ma ich na komputerze to w gpuz ciągle mi pokazuje sterownik 18.3.3 i nawet rozdzielczość się nie zmienia a zawsze się zmieniała kiedy nie było sterowników. Coś z tym fartem da się zrobić czy liczyć na nową aktualizację która być może naprawi problem? Mogę dodać, że tego dnia zmieniałem chyba z 2-3 razy stery i nie było problemu a potem pech chciał i utknąłem na sterach Beta Edytowane 26 Marca 2018 przez WaltKowalski Cytuj Link to post Share on other sites
lonialomax 806 Napisano 26 Marca 2018 Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Jaka sytuacja jest w Menedżerze urządzeń? Cytuj Link to post Share on other sites
WaltKowalski 78 Napisano 26 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Co masz na myśli? Po usunięciu sterowników niby są jakieś procesy od AMD, ale ich zatrzymanie nic nie zmienia Cytuj Link to post Share on other sites
lonialomax 806 Napisano 26 Marca 2018 Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 To jest Menadżer zadań, a chodzi o Menadżer urządzeń i jaki jest statuś sterownika karty graficznej. https://i.ytimg.com/vi/L1mvdWatZU0/maxresdefault.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
WaltKowalski 78 Napisano 26 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 (edytowane) mój błąd źle przeczytałem to się pokazuje już po usunięciu czyli jednak gdzieś ten sterownik siedzi ... edit odinstalowałem go dodatkowo po przez ten menedżer urządzeń i nadal nic się nie zmieniło Edytowane 26 Marca 2018 przez WaltKowalski Cytuj Link to post Share on other sites
xGatki 28 Napisano 26 Marca 2018 Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Spróbuj użyć AMDu ale jak DDU nie usuneło to dziwne. Cytuj Link to post Share on other sites
WaltKowalski 78 Napisano 26 Marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 nadal to samo Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 26 Marca 2018 Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 A rejestr czyściłeś "ręcznie" ? Cytuj Link to post Share on other sites
lonialomax 806 Napisano 26 Marca 2018 Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 (edytowane) Z tego poziomu co na screenie klik na aktualizuj sterownik następnie Przeglądaj mój komputer potem pozwól mi wybrać z listy i pokaż screena jakie Windows ma schowane. Edytowane 26 Marca 2018 przez lonialomax Cytuj Link to post Share on other sites
Mattyn 1 Napisano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Spróbuj wyczyścić za pomoca CCleaner Rejestr mi pomogło Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts