Skocz do zawartości

Słuchawki gamingowe do 150zł (mogą być bez micro)

Recommended Posts

Siema,

jakie słuchawki gamingowe polecacie do ok 150zł? mogą być bez mikrofonu, ważne żeby był dobry dźwięk.

Gram głównie w Battlefielda i słucham muzyki, często takiej, gdzie lubię wczuć się w BASS :)

Kiedyś kupiłem Creativy Fatal1ty, zostawiłem je bratu. Bardzo dobrze je wspominam bo jak na cene do 100zł jest to bardzo dobry wybór pod względem dźwięku, mikrofonu no i w sumie wykonania.

Teraz nie wiem czy kupić takie same za 92zł:

https://hejmedia.net/index.php?id_product=10855&controller=product

Czy może lepiej  dołożyć trochę pieniążków do czegoś, co ładniej gra. Może być bez mikro.

Nie. Do HP580 potrzebujesz pełno wymiarowe pady. Polecam te: 

https://www.amazon.de/gp/product/B074P9HVF8/ref=oh_aui_detailpage_o03_s00?ie=UTF8&th=1

darmowa dostawa do Polski. Jak chcesz pełny głęboki bas wybierz skórkowe, jak więcej sopranu oraz bardziej przestrzenny dźwięk i wygodniejsze pady + brak pocących się uszu wybierz welurowe. Jak najlepsze cechy obu powyższych wybierz hybrydowe. Pady są owalne ale bez problemu założysz je na okrągłe słuchawki. Mam dwie pary takich padów w domu i polecam.

Bardzo dobrej jakości są tez pady od Beyerdynamic czy to skórkowe czy welurowe ale to już przeszło dwa razy większy wydatek, choć pady są dostępne z Polski.

Edytowane przez kombajn

typ welurowe czy skorzane wybiera sie przy wyborze koloru? :D

Nie. Do HP580 potrzebujesz pełno wymiarowe pady. Polecam te: 

https://www.amazon.de/gp/product/B074P9HVF8/ref=oh_aui_detailpage_o03_s00?ie=UTF8&th=1

darmowa dostawa do Polski. Jak chcesz pełny głęboki bas wybierz skórkowe, jak więcej sopranu oraz bardziej przestrzenny dźwięk i wygodniejsze pady + brak pocących się uszu wybierz welurowe. Jak najlepsze cechy obu powyższych wybierz hybrydowe. Pady są owalne ale bez problemu założysz je na okrągłe słuchawki. Mam dwie pary takich padów w domu i polecam.

Bardzo dobrej jakości są tez pady od Beyerdynamic czy to skórkowe czy welurowe ale to już przeszło dwa razy większy wydatek, choć pady są dostępne z Polski.

Słuchawki głównie do grania, rzadziej muzyki(gdzie jednak bass to podstawa)  wiec wybralbym te welurowe ze wzgledu na przestrzenny dzwiek. Tylko ktore na amazonie sa welurowe ?