majster klepka 86 Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Witam. Ostatnio padła mi moja stara płyta główna i zmuszony byłem na zakup nowej Asrock H61M-VG4. Związku z tym nie mogę obsadzić na niej swoich 4 kości pamięci ( tylko 2 sloty ) i chętnie wymieniłbym je na pojemniejsze po 8 GB. Może ktoś byłby chętny na zamianę. Moje kości to 3 szt. Goodram Silver 4Gb 1600 Mhz CL9, i jedna Kingston Genesis 4Gb 1600 Mhz CL9. Łącznie 16 gb. Dokładnie takie https://www.x-kom.pl/p/216780-pamiec-ram-ddr3-goodram-4gb-1600mhz-play-silver-cl9.html Wszystkie kości posiadają profile XMP oraz są jeszcze 3 z nich na gwarancji. W razie zainteresowania proszę pisać tu lub na prv. Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17836 Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Oferta sprzedaży / zamiany musi zawierać cenę oraz zdjęcie produktu (bez opakowania) z widoczną kartką zawierającą nick użytkownika na forum.benchmark.pl. Zdjęcie z kartka musi być umieszczone w temacie (wszelkiego rodzaju linki do hostingów nie będą akceptowane). Punkt ten nie dotyczy tematów zawierających trwającą/aktualną aukcję w serwisie Allegro.pl. Jeśli z jakiegoś powodu nie możesz odpakować sprzedawanego przedmiotu (jest nowy, plomby na pudełku), wystaw go na Allegro a w temacie podaj link do aukcji.W przypadku podania liku do Allegro wymagany jest krótki opis przedmiotu, lub podanie jego dokładniej nazwy, oraz informacji o cenie (kwoty "kup teraz", "licytuj"). Cytuj Link to post Share on other sites
majster klepka 86 Napisano 16 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Oferta sprzedaży / zamiany musi zawierać cenę oraz zdjęcie produktu (bez opakowania) z widoczną kartką zawierającą nick użytkownika na forum.benchmark.pl. Zdjęcie z kartka musi być umieszczone w temacie (wszelkiego rodzaju linki do hostingów nie będą akceptowane). Punkt ten nie dotyczy tematów zawierających trwającą/aktualną aukcję w serwisie Allegro.pl. Jeśli z jakiegoś powodu nie możesz odpakować sprzedawanego przedmiotu (jest nowy, plomby na pudełku), wystaw go na Allegro a w temacie podaj link do aukcji. W przypadku podania liku do Allegro wymagany jest krótki opis przedmiotu, lub podanie jego dokładniej nazwy, oraz informacji o cenie (kwoty "kup teraz", "licytuj"). Ja mam takie kości i chcę je wymienić a nie sprzedać. Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17836 Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Oferta sprzedaży / zamiany musi zawierać cenę oraz zdjęcie produktu (bez opakowania) z widoczną kartką zawierającą nick użytkownika na forum.benchmark.pl. Zdjęcie z kartka musi być umieszczone w temacie (wszelkiego rodzaju linki do hostingów nie będą akceptowane). Punkt ten nie dotyczy tematów zawierających trwającą/aktualną aukcję w serwisie Allegro.pl. Jeśli z jakiegoś powodu nie możesz odpakować sprzedawanego przedmiotu (jest nowy, plomby na pudełku), wystaw go na Allegro a w temacie podaj link do aukcji.W przypadku podania liku do Allegro wymagany jest krótki opis przedmiotu, lub podanie jego dokładniej nazwy, oraz informacji o cenie (kwoty "kup teraz", "licytuj"). Cytuj Link to post Share on other sites
Rebelmind 3738 Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 (edytowane) Podpowiem, bo widzę że nie ogarniasz: brakuje zdjęcia towaru z Twoim nickiem. Edytowane 17 Stycznia 2018 przez Rebelmind Cytuj Link to post Share on other sites
majster klepka 86 Napisano 19 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Podpowiem, bo widzę że nie ogarniasz: brakuje zdjęcia towaru z Twoim nickiem. Właśnie a nie bardzo wiem jak je wkleić. Jeśli można prosiłbym o wyjaśnienie jak to zrobić. Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17836 Napisano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Wrzucasz na hosting np. imgur.com Wybierasz Pokaż obraz i linka z końcówką jpg wklejasz w pole pod ikonką jak poniżej: Cytuj Link to post Share on other sites
majster klepka 86 Napisano 19 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Oto fotki mam nadzieję że będą wstawione. Dziękuję za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Całkiem artystyczne Cytuj Link to post Share on other sites
majster klepka 86 Napisano 20 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 No niezłe To mój debiut w tego typu sprawach więc następnym razem będzie wzorowo i dobrze. Kurde mogłem chociaż trochę tego blacika szmatą przetrzeć Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts