Verbatov 5 Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Witam. Podczas przeglądania stron internetowych w którymś momencie przyciął mi się obraz i nagle wyłączył się monitor. Wyświetliło mi się że kabel analogowy został odłączony od monitora. Przestraszyłem się i zresetowałem komputer, po ponownym uruchomieniu już jest wszystko dobrze. Pierwszy raz miałem taką sytuacje. Czy to może karta graficzna już się sypie? Posiadam GTX 260. Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 A przewód poprawiałeś,dociskałeś,czyściłeś...? Cytuj Link to post Share on other sites
Verbatov 5 Napisano 14 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Tak jak mówiłem teraz już wszystko dobrze działa. Komputer wykrywa kartę graficzną, nic się nie zmieniło z rozdzielczością. Staram się czyścić komputer regularnie kilka razy w roku więc to raczej nie w tym rzecz. Chyba pora zacząć zbierać pieniądze na nową kartę. Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17830 Napisano 15 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Może sterowniki w tym momencie się wysypały z jakiegoś powodu. Na razie nie ma co panikować. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts