9396264 0 Napisano 1 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 Posiadam wraz z bratem heroesy 3 złotą edycję z 2 dodatkami + nakładkę hd + dodatet HOTA. Chcielibyśmy sobie pograć razem lecz nie mam pojęcia jak stworzyć taką grę. Nie chodzi mi o grę na jednym komputerze, lecz na dwóch, on u siebie w domu ja u siebie. Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak to zrobić? Robi się to przez LAN czy internet? Proszę o opisanie ale tak na chłopski rozum jak stworzyć taką grę, z góry bardzo dziękuję. Cytuj Link to post Share on other sites
shrpshtr79 0 Napisano 1 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 (edytowane) Za moich czasów grało się przez hamachi, później przez game ranger..teraz to nie wiem, wpisz sobie w wyszukiwarkę "liga heroes 3" pierwsszy link i będziesz miał poradniki Edytowane 1 Listopada 2017 przez shrpshtr79 Cytuj Link to post Share on other sites
Wento 1825 Napisano 4 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 HOTA nie posiada czasem jakiegoś wbudowanego systemu multi? Cytuj Link to post Share on other sites
pawelox01 52 Napisano 4 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 (edytowane) Hota posiada wbudowany server jesli masz zainstalowany patch HD. Wchodzisz w gre wieloosobowa i tam na srodku ekranu klikasz polacz. Tworzysz konto i pojawi Ci sie lobby gdzie dolaczasz do istniejacej gry albo tworzysz nowa. Juz nie trzeba zadnego hamachi czy gamerangera zeby grac w multi:) Gram w ten sposob z bratem i kuzynem i wszystko działa elegancko. Tylko Sprawdz czy antyvirus nie blokuje połączenia bo mojego kuzyna wywalalo z gry Edytowane 4 Listopada 2017 przez pawelox01 Cytuj Link to post Share on other sites
shrpshtr79 0 Napisano 5 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 wow, no proszę, dobrze wiedzieć może trzeba będzie odkurzyć zbroję i wrócić na ubitą ziemię Cytuj Link to post Share on other sites
pawelox01 52 Napisano 5 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 wow, no proszę, dobrze wiedzieć może trzeba będzie odkurzyć zbroję i wrócić na ubitą ziemię Dodatkowo jest wbudowany ulepszony czat. Mozna w dowolnym momencie przejrzec cala rozmowe z innymi graczami, jest system rankingu, mamy swoje polskie lobby jak i zagraniczne. Sa rowniez organizowane turnieje Jednyn slowem WYPAS Cytuj Link to post Share on other sites
Grubciosc 0 Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 (edytowane) Pytanko czy nakładka WoG również działa na multi czy musi być oryginalny heroes HD? Edytowane 30 Listopada 2017 przez Grubciosc Cytuj Link to post Share on other sites
bright_vader 7 Napisano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Hota posiada wbudowany server jesli masz zainstalowany patch HD. Wchodzisz w gre wieloosobowa i tam na srodku ekranu klikasz polacz. Tworzysz konto i pojawi Ci sie lobby gdzie dolaczasz do istniejacej gry albo tworzysz nowa. Juz nie trzeba zadnego hamachi czy gamerangera zeby grac w multi:) Gram w ten sposob z bratem i kuzynem i wszystko działa elegancko. Tylko Sprawdz czy antyvirus nie blokuje połączenia bo mojego kuzyna wywalalo z gry Wow, dobrze wiedzieć. Dzięki! Oj zaczną się znowu nieprzespane noce Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts