GreQonE 3629 Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Przegladalem ostatnio allegro az natrafilem na cos takiego: http://allegro.pl/item673631338_ocz_act ... owosc.html Co o tym myslicie? Link to post Share on other sites
BULDOGGG 21 Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Przegladalem ostatnio allegro az natrafilem na cos takiego: http://allegro.pl/item673631338_ocz_act ... owosc.html Co o tym myslicie? dziwne troche ale dlatego ze jeszcze nie slyszalem o tym ciekawe czy podczas gry szybko sie przemeczamy moga byc dobre doznania z grami erotycznymi ) Link to post Share on other sites
insect 0 Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Było to już... i jakoś o tym nie słychać co może świadczyć tylko o tym, że nie jest to produkt na miane rewolucji, aczkolwiek jak tak dalej pójdzie myszka i klawiatura przestanie nam być potrzebna do gier, i gry Video wejdą na "Wyższy level" : >. Z przyjemnością przetestowałbym takie coś. Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 poproś redakcje , moze Ci pozyczy do testow Link to post Share on other sites
hl1030 0 Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 jak dla mnie to niezła ściema jakaś! nawet loga OCZ nigdzie niema.... Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 To nie taka nowość -> http://www.frazpc.pl/news/20116-OCZ_Actuator_w_sprzeda%C5%BCy_w_marcu Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 28 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Jestem ciekaw czy udaloby sie Benchmark namowic na recenzje czegos takiego Link to post Share on other sites
hl1030 0 Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 dobry pomysł żeby się przekonać czy coś takiego w ogóle działa... Link to post Share on other sites
pranky 0 Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Jam jest sceptyk jeżeli chodzi o takie "gadżety". Poza tym wyobraźcie sobie że gracie w czymś takim w energicznego FPSa i ktoś Was o coś spyta lub inaczej przeszkodzi w grze... No masakra jakaś. Albo rysujesz w paintcie jelonka, ktoś cie stuknie w ramię i wychodzi Ci golonka... Według mnie nie ma to szans na przyjęcie się na rynku Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Chętnie bym to zakupił i pobserwował jak zachowuje się mój mózg przy kolejnych BSOD'ach. Link to post Share on other sites
Grzegorz Kubera 4 Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ciekawe, ale chyba tylko na papierze. Jak już ktoś wspomniał - gdyby to było super, to byśmy już o tym dawno wiedzieli. Niemniej ktoś z Was może się skusić na mini-recenzję! G. Link to post Share on other sites
pranky 0 Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Chętnie bym to zakupił i pobserwował jak zachowuje się mój mózg przy kolejnych BSOD'ach. O to już ma sens Ale jako zamiennik myszki to raczej słabo się nadaje Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ja to to znam to już nie nowość... i ciężko to to skalibrować swoim mózgiem Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 28 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ciekawe, ale chyba tylko na papierze. Jak już ktoś wspomniał - gdyby to było super, to byśmy już o tym dawno wiedzieli. Niemniej ktoś z Was może się skusić na mini-recenzję! G. Jak dostarczycie sprzet, to chetnie go zrecenzuje Link to post Share on other sites
19dobrzyk64 0 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Gdzieś już ponad pół roku temu na TVN Turbo o tym mówili. Miała być to rewolucja ale jakoś na razie o tym nic nie słychać. Fajnie by było przetestować, ale nie sądzę żeby na dłuższą metę się sprawdziło. Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 wyobrazcie sobie ze ludzie by z tego korzystali praktycznie zero ruszania sie kazdy gracz i komputerowiec byl by gruby jak beka Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Bo teraz to od minimalnych ruchów nadgarstkiem i palcami chudniemy... zresztą mózg potrzebuje (i spala) dużo energii, z tym na głowie pewnie jeszcze więcej. Link to post Share on other sites
entuzjasta789 0 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 słyszałem od znajomych że w praktyce się to mało sprawdza:/ podobno nawet telefon komórkowy potrafi zagłuszyć sygnał Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 pewnie tak jak z graniem na komórkach przez bluetooth - pocinałem z kumplem w statki na SE i kazdy telefon przerywał połączenie.. Ogólnie myślę że pomysł do zrealizowania ale za 10 lat jak już będziemy mieli więkzą sieczkę z mózgów.. Narazie wolę starą dobrą mychę i klawiaturę Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 14 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Przez przypadek znalazłem mały review na youtube'ie. http://www.youtube.com/watch?v=ClCEj0wMmZc Link to post Share on other sites
Rysioo 0 Napisano 14 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 po zobaczeniu tego filmiku to się przez chwilę zastanawiałem czy ktoś go nie nakręcił 1 kwietnia ;P ale jak przeczytałem opis co jest na allegro to już nie było tak różowo - bo to co oni pokazali w tym filmiku chodzi mi ten motyw z grą to na pewno nie był całkowicie myślami sterowane tylko tak jak pisze producent "użytkownik może grać w swój ulubiony tytuł praktycznie bez dotykania klawiatury oraz przy minimalnym użyciu myszki." Czyli na pewno kierunkami sterował myszą ... średniawka i tyle Link to post Share on other sites
pilz-e 0 Napisano 14 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 rozwiązanie może być w przyszłości dobre dla niepełnosprawnych ;p ja jednak muszę czuć klimat kompa czy konsoli, czyli posługiwać się klawą+myszką lub padem oprócz tego niektóre gry (np. sportowe) wymagają wyćwiczenia pewnych umiejętności na kontrolerach a tak mamy raczej wszystko uproszczone Link to post Share on other sites
Qpers 8 Napisano 14 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 No niezła ściema Armia USA ma jeden z dwóch kontrolerów obsługiwanych falami mózgowymi i pozwala on JEDYNIE na odczytywaniu fal mózgowych i przesuwaniu piłeczki w stronę przeciwnika (im wyższy stan skupienia, tym lepiej). NIC POZA TYM! A urządzenie kosztowało ponoć dziesiątki milionów dolarów. Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 14 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 No niezła ściema Armia USA ma jeden z dwóch kontrolerów obsługiwanych falami mózgowymi i pozwala on JEDYNIE na odczytywaniu fal mózgowych i przesuwaniu piłeczki w stronę przeciwnika (im wyższy stan skupienia, tym lepiej). NIC POZA TYM! A urządzenie kosztowało ponoć dziesiątki milionów dolarów. They got rickrolled!! Na na na na. Link to post Share on other sites
BULDOGGG 21 Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 No niezła ściema Armia USA ma jeden z dwóch kontrolerów obsługiwanych falami mózgowymi i pozwala on JEDYNIE na odczytywaniu fal mózgowych i przesuwaniu piłeczki w stronę przeciwnika (im wyższy stan skupienia, tym lepiej). NIC POZA TYM! A urządzenie kosztowało ponoć dziesiątki milionów dolarów. They got rickrolled!! Na na na na. widzieliscie to na discovery bo tez to widzialem Link to post Share on other sites
Recommended Posts