cux951 0 Napisano 12 Września 2017 Udostępnij Napisano 12 Września 2017 Witam. Mój problem wygląda następująco: wczoraj po włączeniu kompa ekran zaczął się wyłączać po czym wyskakiwal komunikat " sterownik ekranu Amd przestał działać ale odzyskał sprawność# i tak co 5 sekund aż definitywnie komputer się zawieszal. Więc odinstalowalem stery w trybie awaryjnym Driver sweeper,em po czym zainstalowałem najnowsze i wszystko smigalo po staremu. Dziś po włączeniu komputera to samo , wczorajszą metoda nie naprawiłem problemu. Przy ładowaniu jakiejś strony w chromie czy też włączeniu gry grafika znowu swiruje po czym wywala Blue screena. Co może być przyczyną? Proszę o pomoc... Ps. W trybie awaryjnym gdy sterowniki się nie ładują strony działają. Plyta Główna: Intel DH61WW Procesor : i5 3470 Grafika : Radeon 7770 8Gb Ram , Windows 7 Sp 1 Zasilacz Modecom feel 400 http://static.pokazywarka.pl/8/6/s/bc4e1cdf5b4cc5947d6c8cf2338cec4d_orig.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
lonialomax 806 Napisano 12 Września 2017 Udostępnij Napisano 12 Września 2017 Jeżeli przeinstalowanie sterowników nie wniosło poprawy pozostaje Ci do sprawdzenia RAM Memtestem i zasilacz do podmiany przetestowania. Pokaż screena z HWiNFO uruchomionego z zakładki Sensors. Cytuj Link to post Share on other sites
chrisplbw 407 Napisano 13 Września 2017 Udostępnij Napisano 13 Września 2017 Może po prostu leciwy już Radek odmawia posłuszeństwa. Proponuję w miarę możliwości sprawdzić kartę w innym komputerze np. kolegi, jeśli sytuacja się powtórzy niestety czeka Cię wymiana karty. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts