firespace760 0 Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Mam nadzieję, że Tomek wyrobi się na dzisiaj z recenzją Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Też mam taką nadzieję. Oby wrzucił ją do 16:20 ... Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Komputer dostanę na początku przyszłego tygodnia.Haha... mi tak kilka razy mówili Ale grunt że w końcu doszedł Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Komputer dostanę na początku przyszłego tygodnia.Haha... mi tak kilka razy mówili Ale grunt że w końcu doszedł Redakcja to też ludzie, może chcieli sobie pograć Link to post Share on other sites
Qpers 8 Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Redakcja to też ludzie, może chcieli sobie pograćHahahah Mnie bardziej ciekawi, ile firespace wyciśnie z tego procesora! I czy będzie lepszy od Seby i Multi! Link to post Share on other sites
Tomek Stiller 0 Napisano 17 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Jeszcze lada moment i będzie Dajcie webmasterowi chwilkę na wrzucenie tekstu Link to post Share on other sites
Warrk 5 Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 No nareszcie, i jak zawsze w ostatniej chwili przed moim wyjazdem Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Czekam, czekam, i dalej nie ma... Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Czekam, czekam, i dalej nie ma... Może teraz webmaster giercuje sobie na nowym sprzęcie A tak na serio to się doczekać nie mogę co to za niespodzianka (oby była) Już jest http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/Ulepszamy_sprzet_benchmarkowcow%2C_edycja_VI-2121.html Link to post Share on other sites
firespace760 0 Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Jak obiecałem wcześniej, powiem czym miała być owa niespodzianka. Wraz z Tomkiem doszliśmy do wniosku, że ciekawym pomysłem byłaby instalacja macierzy RAID 0, składającej się z dwóch dysków po 1 TB każdy. Budżet jednak nie pozwolił na takie rozwiązanie. W zamian tego, otrzymałem dysk Samsung F1 1 TB oraz chłodzenie na procesor Scythe Mugen 2. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 spodziewałem się czegoś bardziej oszołamiającego w ramach tej niespodzianki niż RAIDa0 szkoda, że nie wyszło mimo wszystko jeszcze raz Ci gratuluję firespace760, niech nowa-stara maszyna Ci służy i pisz dalej newsy i trzymaj je na dotychczasowym poziomie pozdrawiam Link to post Share on other sites
michalinio22 32 Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Gratuluje!!! Mam nadzieje, że teraz zalejesz nas newsami pisanymi oczywiście z dozwoloną prędkością >>bo szkoda klawiatury a poza tym nie zapomnij o nas userach, którzy lubią czytać mini-recenzje :> Link to post Share on other sites
BULDOGGG 21 Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 POSRANCY GLOSUJCIE NA MNIE.....JESTEM WART TEGO UPGRADE !!!! PROSZE GLOSOWAC NA MNIE !! Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Ja tez gratuluje firespace760 nowego sprzetu mam nadzieje, ze nowy sprzet bedzie Ci dlugo sluzyl. Mam nadzieje, ze jak redakcje Ci odesle sprzet do domu to pochwalisz sie wynikami OC i dolaczysz do naszej grupy na benchit.pl czekamy z niecierpliwoscia Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 POSRANCY GLOSUJCIE NA MNIE.....JESTEM WART TEGO UPGRADE !!!! PROSZE GLOSOWAC NA MNIE !! BULDOGGG dobrze sie czujesz? Takimi tekstami napewno nikogo nie przekonasz, zeby ktos na Ciebie zaglosowal ... w 7 edycji i tak stawiam na _nick'a_ ze wygra Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 POSRANCY GLOSUJCIE NA MNIE.....JESTEM WART TEGO UPGRADE !!!! PROSZE GLOSOWAC NA MNIE !! epitet jakiego użyłeś to się chyba do ciebie samego odnosi. Zastanow sie dwa razy zanim kogoś obrazisz bo nie masz do tego prawa. A z takim podejsciem to wygrasz wlasnego komputera. Sorry za uniesienie ale naprawdę.. brak slow Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 POSRANCY GLOSUJCIE NA MNIE.....JESTEM WART TEGO UPGRADE !!!! PROSZE GLOSOWAC NA MNIE !! jUSz nA cIEbjE zAGłoSoWAłEm z mOIcH 50 kOnT nA bENcHmArkU Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 @firespace760 Jeszcze raz gratulacje i mam nadzieje że już niedługo zobaczymy Cie na czołowych miejscach w rankingach Link to post Share on other sites
BULDOGGG 21 Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 POSRANCY GLOSUJCIE NA MNIE.....JESTEM WART TEGO UPGRADE !!!! PROSZE GLOSOWAC NA MNIE !! jUSz nA cIEbjE zAGłoSoWAłEm z mOIcH 50 kOnT nA bENcHmArkU COOL EXTRA ale jezeli wygram to kwote 1500zl podziele przez wszystkim co glosowali na mnie i wplace im na konto moze wyjsc malo albo duzo ;d Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 @BULDOGG może idź się przespać zamiast głupoty pisać masz szczęście, że tu nie mICh@EL jest Moderatorem, bo byś już dawno pewnie banem oberwał po głowie za ten epitet człowieku, nie uchodzi rozumiem, może masz zły dzień, ale to Cię nie usprawiedliwia chyba że masz jakieś podstawy do tego, aby sądzić, że owego epitetu jesteśmy "godni" chociaż i tak nie powinieneś na forum kogoś publicznie obrażać, nawet jeśli masz powód możesz to wyjaśnić pozdrawiam Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 @zeratul Weź wyluzuj, idź do dilera i weź coś na uspokojenie... Przecież trzeba go trochę po podpuszczać, ja czekam co fajnego jeszcze wymyśli Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Złote myśli forum czekają na każdy objaw odbiegający od normy P.S.@zeratul ale weż tylko połowe... Link to post Share on other sites
BULDOGGG 21 Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Złote myśli forum czekają na każdy objaw odbiegający od normy P.S.@zeratul ale weż tylko połowe... YEAHHH wygralem Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 17 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 od narkotyków i innych używek na razie próbuję trzymać się z daleka no chyba że załatwisz mi mICh@el albo MJ towar w jakiejś korzystnej cenie a co do Ciebie BULDOGGG...czekam na wyjaśnienie odnośnie epitetu pozdrawiam Link to post Share on other sites
BULDOGGG 21 Napisano 18 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 to jedna wielka siema !!!!!1-2-3-4-5-6-7 i dalej i dalej od pierwszego razu wiem ze to jest ostry walek !!! kij wam w oko(pisze to do redakcji) i innych tak siedzacych baranow Link to post Share on other sites
Recommended Posts