Volter 0 Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 może ktoś wrzucić filmik od początku jak wejść w multi bo mnie zaraz #$@#%$!! trafi z tą grąImho zbugowane to jest, a raczej zlagowane ! Jak się gdzieś długo czeka, próbuj do innego serwa się połączyć, tam za 2 czy 3 razem się uda ;P . Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 no dzisiaj to sobie pograłem ... żaden server nie działa O_O Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 no dzisiaj to sobie pograłem ... żaden server nie działa O_O Nie masz czego żałować , gra jest taka sobie. Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 no dzisiaj to sobie pograłem ... żaden server nie działa O_O Nie masz czego żałować , gra jest taka sobie. A mi sie bardzo podoba. jak ktos chce wyslac zaproszenie to mam tkai sam nick jak na BMK Cytuj Link to post Share on other sites
PALEC 1 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Crysis 2 prawdopodobnie bez wsparcia dx 11. Jeżeli to prawda to szykuje się failure pod względem graficznym http://pclab.pl/news45058.html Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Pier dolone konsole Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 o matko i córko ... jak wczoraj odkryłem włączanie termowizji ta grała stała się tak prosta ( nie chodzi tutaj o chwalenie się ) że masakra !!! termowizja + niewidzialność no i sieczka jak się chce !!! a te ciotki campy co siedzą w krzakach niewidzialni porażka... grafika ? hmm... konsolowa :> widać na 1000km że ta gra jest robiona pod xbox'a to ma być prosta strzelanka + gadżety jak James Bond i śmiechowe perki ... hitboxy w tej grze to jakaś pomyłka ... Jak ja widzę tą grę luźna strzelanka bez ingerencji szarych komórek Wracam do Battlefielda Cytuj Link to post Share on other sites
Zen... 2 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Dalej podawać nicki z gry i zapraszac do znajomych mój to Maxior92 Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Mam złą wiadomość dla wszystkich.. Crysis nie będzie obsługiwał DirectX 11 w dniu premiery. Producenci napisali, że patch nadejdzie 2-3 tygodnie po premierze. Dzięki ku*wa konsole. Po prostu wielkie dzięki... Cytuj Link to post Share on other sites
kaper666 10 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Pograłem wczoraj trochę i muszę stwierdzić że takie średnie to jest, grafika ładna ale zbyt cukierkowa jak dla mnie, na razie to mnie nie przekonuje by go kupić w finalnej wersji, ale zobaczymy. Ja jednak wole klimaty battlefielda. Cytuj Link to post Share on other sites
kbrbabzbtb 1123 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 To, że zrobią dx11 w formie patcha to po dłuższym zastanowieniu dobra wiadomość chyba. Bo oznacza, że prawdopodobnie nie da się już przesunąć daty premiery, a nie wyrobią się z dodaniem dx11 na czas. Dlatego zamiast opóźnić całą premierę wersji na pc zdecydowali, że na wszystkie plaformy będzie w tym samym czasie, a patch na pc nieco później. I z tego względu dla mnie to dobre info. Cytuj Link to post Share on other sites
salata31 0 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Mam złą wiadomość dla wszystkich.. Crysis nie będzie obsługiwał DirectX 11 w dniu premiery. Producenci napisali, że patch nadejdzie 2-3 tygodnie po premierze. Dzięki ku*wa konsole. Po prostu wielkie dzięki... xD Dzięęęęuje w takim razie Wam juz naprawde na glowe padlo... Faktycznie TRAGICZNA wiadomosc. No i co z tego, ze nie bedzie DX11, i moze jeszcze innych kilku bezcelowych ustawien grafiki? Ladnie wyglada? Ladnie. Fajnie sie gra? Fajnie! (Mi akurat nie, ale jakos nigdy mnie ten klimat nie porywal - wole DICEowa serie ) Magiczna cyferka DX11 sprawi, ze nagle zapalacie do tej gry miloscia i kupicie oryginal? Zabawne. Jak ktos ma piracic to spiraci nawet jak tytul bedzie obslugiwal DX19. Mi tam ta gra wisi, ale jak czytam, ze ktos rezygnuje z zakupu bo gra (na moment premiery!) nie obsluguje jakiegos rozwiazania graficznego to ogarnia mnie pusty smiech. Wlaczcie myslenie! Pzdr! Cytuj Link to post Share on other sites
kbrbabzbtb 1123 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Dokładnie, tak naprawdę to tania (naprawdę tania) wymówka kogoś kto od początku nie planował kupić. A gra tak tragiczna, że pc pewnie całą noc będzie chodził co by można było rano poszarpać Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 no wczoraj pograłem w multi całkiem fajnie ale jestem w to początkujący jedynie gdzie grałem to w sof III no i muszę przyznać że rządziłem na mapach:) grę kupię na bank szkoda tylko że to dx9 Cytuj Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 może ktoś wrzucić filmik od początku jak wejść w multi bo mnie zaraz #$@#%$!! trafi z tą grąjesli juz jestes zalogowany to szukaj serwerow gdzie ping jest ok ~109 ( po polaczeniu moj ping wynosi ~49 ). tam gdzie jest 0 bardzo rzadko lub praktycznie wcale nie udaje mi sie polaczyc. tutaj maly gameplay z triple kill ( w multi gram po raz pierwszy jesli chodzi o crysisa ): i jak uzywac hologramu ( dodatek do broni glownej ): niestety demo nie wspiera CF/Sli Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Mój nick to kowdi. Najśmieszniejsze jest to, że gra chodzi płynnie na moim radku 4650 Cytuj Link to post Share on other sites
DustEater 37 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 @kowdipapo: płynnie to pojęcie względne. na jakich ustawieniach grasz ? rozdziałka i tryb detali ? najgorsze jest to że nie da się ustawiać detali w grze, tylko dają nam jakiś hardcore i coś tam jeszcze (nie pamiętam). Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 No, to jest glupie. Zamiast poustawiac sobie jak w kazdej normalnej grze 3 tryby do wyboru. Gram na najnizszych chyba i da sie grac. Fraps mial chyba jakiegos triala to sprobuje sprawdzic potem ile fpsow. Chyba, ze w grze da sie inaczej sprawdzic? Nawet nie pamietam dokladnie jakie ustawienia dalem. Wieczorem jak czas bede mial to sie pobawie ustawieniami Cytuj Link to post Share on other sites
DustEater 37 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 możesz uruchomić betę (pirata). tam na ekranie dostaniesz wszystko czego trzeba i jeszcze więcej Cytuj Link to post Share on other sites
TornadoNew 3 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Up Co nacisnąć, żeby można było wystrzelić hologram ? Jaki klawisz ? Cytuj Link to post Share on other sites
midarktemp 6 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 hologram to nic zobaczcie z czym ja popierniczałem http://www.youtube.com/watch?v=NRDswU1doS0 Cytuj Link to post Share on other sites
WaxYL 27 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Pobrałem, pograłem i gram. Gra na bardzo wysokim poziomie i graficznym, i gameplay'owym. Tylko doskwiera mi jedno, głowa/oczy bolą po 2h sesji:P Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Ja tam już wywaliłem. Pograłem, zobaczyłem na jakim poziomie stoi gra i jedno co mogę powiedzieć, że najprawdopodobniej to właśnie Battlefield 3 zostanie najładniejszą grą w historii. Tak BF3 nie C2. Chyba, że DX11 naprawdę pomoże Crysisowi 2 to wtedy mooooże będzie wyrównana walka. BF3 będzie najładniejszą grą wszech czasów bo jest robiona pod PC. I pierwszy raz EA DICE olała całkowicie konsole i skoncentrowała się na pecetowej edycji. Oby tak dalej Cytuj Link to post Share on other sites
WaxYL 27 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Wiesz, że albo ten gameplay jest strasznie naciągany, albo wyprzedzą technikę Frostbite 2, co najmniej dwukrotnie jak Crysis to zrobił. Z tego co zauważyłem w "gameplayu" bo to na gameplay nie wygląda to skryptów jest cała masa:P Ale Mixtape, podniecałeś się Crysisem 2 spamując w temacie o Killzone, teraz dostałeś "gameplay" BF3 i spamisz o tym tu. OGARNIJ SIĘ. Cytuj Link to post Share on other sites
pastorek 2 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts