Nadchodze 22 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Up Co nacisnąć, żeby można było wystrzelić hologram ? Jaki klawisz ? Naciśnij klawisz "2" i musisz mieć moduł hologramu w broni. Cytuj Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Up Co nacisnąć, żeby można było wystrzelić hologram ? Jaki klawisz ?mam zmienione klawisze ale to "toggle fire mode" pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
pastorek 2 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Dobrzeeeee Demko dziś dopiero zainstalowałem i o wiele lepsze od BETY tylko że w demie są chyba dwie tylko Mapki czy mi się zdawało a szkoda Forma była po pracy Bułka z masłem http://up.programosy.pl/foto/crysis2demo_2011-02-03_21-32-09-00_1.jpg A co grafy no nie powiem 3 tygodnie temu już się jarałem Betą i przyzwoite Fps 50/64 na HARDCORE ale niestety nie pozwala mi na większą rozdzielczość monitor chyba że na TV LCD ale zobaczę później ile klatek będzie w FULLHD I POWIEM NA KONIEC TYLE GRA WARTA SWOJEJ CENNY "albo popierdalać przez tunngle" Cytuj Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 http://img852.imageshack.us/img852/8052/crysis.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Zen... 2 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Kowdi przyjmij mnie do znajomych chyba wysłałem zapro Cytuj Link to post Share on other sites
DustEater 37 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 @daft: sądzę że po tym część wyszła bo uznała cię za cheatera ale ładny wynik też takie mam bo jak zauważyłem aktualnie grają raczej tacy niedzielni gracze Cytuj Link to post Share on other sites
WaxYL 27 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Crysisa na początku cieżko ogarnąc. Duży chaos:P Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 "@daft: sądzę że po tym część wyszła bo uznała cię za cheatera ale ładny wynik też takie mam bo jak zauważyłem aktualnie grają raczej tacy niedzielni gracze" no np. ja:) chociaż miałem serie 5 zabić pod rząd:) ogólnie to chyba 3 raz w życiu grałem w teamie czego szczerze mówiąc nie cierpię ale trudno trzeba będzie się nauczyć jak grałem to chyba 10 zabić a 6 x moja śmierć fatalnie i tyle a w sofie III multi np gdy było do 50 zabić miałem rekord chyba 18 zabić bez straty życia (na planszy 8 typa) ale tam strzela się do wszystkiego co się rusza:) może ktoś chce zagrać? nie trzeba żadnych kont wystarczy wybrać multi w menu Cytuj Link to post Share on other sites
kulig75 1 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Pier dolone konsole Dajesz mixtape dołoże ci jeszcze parę cegiełek może zmądrzejesz Cytuj Link to post Share on other sites
kulig75 1 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Mam złą wiadomość dla wszystkich.. Crysis nie będzie obsługiwał DirectX 11 w dniu premiery. Producenci napisali, że patch nadejdzie 2-3 tygodnie po premierze. Dzięki ku*wa konsole. Po prostu wielkie dzięki... Wiesz co masz zrobić Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Zadanie domowe z gimnazjum odrobiłeś ? Jak tak to wracaj do konsoli i nie pokazuj się więcej Cytuj Link to post Share on other sites
kuniomaster1993 0 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Mixtape odrobił i może pisać Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Mixtape odrobił i może pisać Pięknie A teraz EOT Cytuj Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 no niestety, prawda jest taka, ze dostajemy porty z konsol gdzie grafika jest srednia, optymalizacja jest slaba, platne dlc etc. crysis 2 grafika nie powala i nie jest tym czym byla jedynka ktora wyprzedzala i bila konkurencje. do tej pory trzeba dobrego kompa zeby cieszyc sie b.dobra grafika i dobrym fps-em. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Mixtape odrobił i może pisać http://images.memegenerator.net/Are-You-Fucking-Kidding-Me/File/131882/Are-You-Fucking-Kidding-Me.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
kulig75 1 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 no niestety, prawda jest taka, ze dostajemy porty z konsol gdzie grafika jest srednia, optymalizacja jest slaba, platne dlc etc. crysis 2 grafika nie powala i nie jest tym czym byla jedynka ktora wyprzedzala i bila konkurencje. do tej pory trzeba dobrego kompa zeby cieszyc sie b.dobra grafika i dobrym fps-em. Jaki port z konsoli przecież C2 jest robiony pod PC jestem ciekawy jak poradzą sobie z PS3 czy wyjdzie w miarę dobrze albo będzie z pitolony port z pieca. Na razie to KZ3 miażdży oprawą ile będziecie jeszcze pisać że "konsole ograniczają PC-ty" Obejrzyjcie uważnie jak się robi gry król fps'ów powrócił żegnam http://www.youtube.com/watch?v=ICPXJGkWoKM&hd=1 Mixtape te pier..... konsole jak piszesz pokazują jak bardzo ograniczony jesteś a tu masz cegiełkę wiesz co masz zrobić Cytuj Link to post Share on other sites
kbrbabzbtb 1123 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 C2 wygląda gorzej od swojego poprzednika, który wyszedł 4 lata temu jako exclusive na pc. Nie sądzisz, że wygląda gorzej bo jest robiony tym razem na Twoją ulubioną platformę? Czy będziemy się upierać, że dla jaj wypuścili słabo wyglądającą grę? Ok, niech będzie. A teraz portują ją do konsol bo okazało się, że to pierwsza ich gra, z którą sobie poradzą konsole ;D A tak przy okazji to nie możliwości konsol tylko mamona zdecydowała o tym, że Crytek przeszedł na konsole pogrążając nieco tym samym markę crysis. Cytuj Link to post Share on other sites
Grubas2142 0 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Obejrzyjcie uważnie jak się robi gry król fps'ów powrócił żegnam Królem FPS jest seria Battlefield na spółkę z Call of Duty Cytuj Link to post Share on other sites
pastorek 2 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Macie problemy Cytuj Link to post Share on other sites
Faflucy 41 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Na razie to KZ3 miażdży oprawą ile będziecie jeszcze pisać że "konsole ograniczają PC-ty" Nie widzę żeby ta oprawa graficzna była taka dobra stary dobry crysis ma lepszą. A te badziewiaste przestarzałe konstrukcje zwane PS3 i Xbox360 ograniczają PC., Dlaczego tak uważam? Zauważ, że crysis był robiony wyłącznie na PC i był dobry graficznie do tej pory przewyższa większość gier druga gra, która jest robiona pod PC jest Battlefield 3 i zobacz najnowsze filmiki, jaka tam jest grafika i ten cały KZ może się schować zarówno przy Crysis jak i B3. A jak będzie wyglądał Crysis2 to się zobaczy jak wyjdzie z obsługą dx11 Cytuj Link to post Share on other sites
Grubas2142 0 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 @Faflucy Killzone to morze? myślałem, że ocean Cytuj Link to post Share on other sites
Zen... 2 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Aaa tam Mi się tam obecnie multi bardzo podoba ,tylko taka mała monotomia jest bo jak biegam ze snajperką to zazwyczaj sam bo wszyscy ze scarami lub z LMG biegają i mysla ,że sa kimś a ze sniper to jeden jak jestes w stealth i dwa jak masz odpalony armor. jeszcze fajny ma patent z tlumikiem i na mapie mnie nie widać jak sobie strzelam Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Na razie to KZ3 miażdży oprawą ile będziecie jeszcze pisać że "konsole ograniczają PC-ty" Nie widzę żeby ta oprawa graficzna była taka dobra stary dobry crysis ma lepszą. A te badziewiaste przestarzałe konstrukcje zwane PS3 i Xbox360 ograniczają PC., Dlaczego tak uważam? Zauważ, że crysis był robiony wyłącznie na PC i był dobry graficznie do tej pory przewyższa większość gier druga gra, która jest robiona pod PC jest Battlefield 3 i zobacz najnowsze filmiki, jaka tam jest grafika i ten cały KZ może się schować zarówno przy Crysis jak i B3. A jak będzie wyglądał Crysis2 to się zobaczy jak wyjdzie z obsługą dx11 Dokładnie. Ale oni nigdy tego nie zrozumieją... Cytuj Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 5 Marca 2011 Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 dla osob zainteresowanych zakupem crysis 2: http://allegro.pl/crysis-2-i-pre-order- ... 87120.html kilka osob z benchmark kupilo juz klucze od tej osoby do innych gier i ponoc wszystko jest ok. ja chyba zamowie. Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 5 Marca 2011 Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 no ja też się piszę Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts