Mixtape 1765 Napisano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 To wersja na konsolach.Sam producent mówił, że będzie bardzo zauważalna różnica na platformach.Ale ten filmik wymiata z tym tańcem.Brawo i ta grafika Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Nie no gorszej grafiki niż w jedynce nie mogą zrobić, to byłby wielki krok do tyłu. Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 6 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Na moje teraz to będzie tępa oskryptowana 'szczelanka' Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 7 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Co oni temu Crysisowi zrobili ? Jednak te konsole pieprzą rynek PC i to jest prawda Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 7 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Skaczą po mapie jak w Quaku. Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfen 134 Napisano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Zdecydowanie czuć tutaj udział konsoli. Szkoda, że tak będzie ale im zależy tylko na kasie Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfen 134 Napisano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 mnie sie tam podoba. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Ten system walki jest trochę dziwaczny. I te ślizgi też mnie nie zachwycają . Póki co nie ma co gdybać. Wszystko się okaże w dniu premiery Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 I to jest CryEngine3?!? No szału to nie robi, wygląda... przeciętnie Szkoda że to NY - walcz za naród, honor itd... Wojsko nie daje sobie rady i przychodzi supa bohater i ratuje świat bleeee ile razy to już było? Chociaż gdzie tu jeszcze można by było zrobić... rok 2020 fight-back na planecie obcych? Może tutaj panowie z Crytek by się postarali... It give's me options... - czyli jednak nie cała nadzieja stracona, będzie trochę improwizacji z naszej strony, chociaż nie całkiem co było widać na poprzednich gameplayach, trailerach Może dowiemy się czegoś o egzoszkielecie(powrót do przeszłości?) Ogólnie na razie jestem na nie - multi jak z coda no i jak na moje to zepsuli "magię" pierwszego Crysisa. Tą wolność Takie moje tam przemyślenia, nie podoba się to nie czytać Cytuj Link to post Share on other sites
maniuox 27 Napisano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 crap graficznie ten crysis wyglada jak gra z 2005r Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Konsole mój drogi konsole Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfen 134 Napisano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 no wiecie to bylo oczywiste ze grafy na poziomie uncharted 2 to nie bedzie mial nie mowiac juz o u3 czy kz3 Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfen 134 Napisano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 bylo Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 no wiecie to bylo oczywiste ze grafy na poziomie uncharted 2 to nie bedzie mial nie mowiac juz o u3 czy kz3 W UC3 nie będzie znaczących różnic graficznych. Jedynie sceneria będzie inna i trochę podrasowany HDR i bloom. KZ2 czy nawet KZ3 nie wymiata graficznie. Owszem gry są ładne ale nie na tyle żeby rywalizować z Crysisem Warhead tak Wulfen nie z Crysisem tylko z jego dodatkiem, który moim zdaniem wygląda lepiej niż jego starszy brat. Przykład jest KAPITALNA zimowa sceneria. Po prostu coś pięknego. Crysis 2 (wersja Konsolowa) to jakby Crysis 1 medium DirectX 9 więc ja się cudów na konsolach nie spodziewam póki co nie widziałem jeszcze gameplay'a z wersji PC z prawdziwego zdarzenia więc póki co nie ma co porównywać EDIT: Jhonny dobrze mówi. Już nie czuć tego klimatu Crysisa. Dwójka nie ma tego czegoś co miała jedynka. Ehhh jako wielki fan Crysisa mam złe przeczucia co do tej gry Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfen 134 Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Owszem gry są ładne ale nie na tyle żeby rywalizować z Crysisem Warhead tak Wulfen nie z Crysisem tylko z jego dodatkiemcytat z recenzji w cda : "jedna z najpiękniejszych gier na świata" http://img153.imageshack.us/img153/4530/kz36.jpg skoro to pisze pctowa gazeta to wiem już ze pozamiata wszystko co do tej pory stworzono nowy filmik z crysisa 2 http://www.youtube.com/watch?v=XzeaIUbWc8s wygląda naprawdę bardzo dobrze moze nawet bedzie konkurowal z kz3, widać że crysis 2 mocno wyładniał, chyba że to wersja pctowa Cytuj Link to post Share on other sites
moriss 83 Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Z tych napisów na końcu wynika, ze będzie 20 modeli nano-kombinezonów Ekstra Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 wygląda naprawdę bardzo dobrze moze nawet bedzie konkurowal z kz3, widać że crysis 2 mocno wyładniał, chyba że to wersja pctowa Hmm, ja tu nie wyczuwam ironii, a w tym momencie powinienem Szału nie robi, a rozgrywka jak z coda - w poprzednich Crysisach trzeba było trochę żelaztwa władować w ten kombinezon a tutaj 1 shot 1 kill? Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfen 134 Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 nie znasz sie mnie sie podoba Cytuj Link to post Share on other sites
KuliG 1 Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 wygląda naprawdę bardzo dobrze moze nawet bedzie konkurowal z kz3, widać że crysis 2 mocno wyładniał, chyba że to wersja pctowa Hmm, ja tu nie wyczuwam ironii, a w tym momencie powinienem Szału nie robi, a rozgrywka jak z coda - w poprzednich Crysisach trzeba było trochę żelaztwa władować w ten kombinezon a tutaj 1 shot 1 kill? Chcesz w 1 przeciwnika wywalić cały magazynek (celnie) zanim coś poczuje? Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 wygląda naprawdę bardzo dobrze moze nawet bedzie konkurowal z kz3, widać że crysis 2 mocno wyładniał, chyba że to wersja pctowa Hmm, ja tu nie wyczuwam ironii, a w tym momencie powinienem Szału nie robi, a rozgrywka jak z coda - w poprzednich Crysisach trzeba było trochę żelaztwa władować w ten kombinezon a tutaj 1 shot 1 kill? Chcesz w 1 przeciwnika wywalić cały magazynek (celnie) zanim coś poczuje? Przeczytaj jeszcze raz wypowiedź kolegi. -Ndst. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Dla mnie ta gra stała się już konsolową papką z ładną grafiką. Mam nadzieję że Pecetowa wersja nie będzie taka. Z resztą Crytek mówił że właśnie na PC wszystko wygląda lepiej. No i ma rację EDIT: "jedna z najpiękniejszych gier na świata" Poczytaj sobie co pisaliu o Crysisie i Crysie Warhead to pogadamy Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Wczoraj zainstalowałem Crysis Warhend i szczena znów opadła nisko, zamiast grac podziwiałem widoki.Grafika nawet dziś gniecie wszelakie produkcje jakby nie było Wieka szkoda, że z grafiką nie idzie reszta. Ileż można tłuc tych tępych na czitach Koreańczyków. Nawet epizody z obcymi jak dla mnie przynudawe. Unreal 1 lepszy o Far Cry nie wspominając . Cytuj Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 1. Crysis Warhead, a nie Warhend 2. Far Cry był fajny do momentu pojawienia się mutantów, którzy IMO popsuli klimat W C2 najbardziej spodobały mi się akcje z samochodami - teraz ukrycie się za takim nie gwarantuje bezpieczeństwa Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts