danceman 3 Napisano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Chodzi głównie o zastosowanie kierując samochodem. Google Maps zawiodło. Cytuj Link to post Share on other sites
matekow 88 Napisano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Bardzo długi czas korzystam z google mapa mi wystarcza póki co, wcześniej AutoMapa, Igo, Sygic, znajomi chwalą Janosika. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17833 Napisano 1 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 Google Maps zawiodło. W jakim sensie? Może któraś z ww. ma ten sam problem. Cytuj Link to post Share on other sites
piotr7543 101 Napisano 1 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 Yanosik daje radę używałem jadąc po Podlasiu dobrze się sprawdzał Cytuj Link to post Share on other sites
doman18 198 Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 (edytowane) Ja za namowami szwagra sprawdziłem Janosika ale dla mnie jego navi to jakaś porażka. Odpaliłem, wyznaczyłem trasę, później jadąc po niej ni z tego ni z owego zmienił mi trasę i wyjechałem przed samymi robotami drogowymi których chciałem właśnie uniknąć. Swoją drogą, trwają już rok a w Janosiku w ogóle nie było zaznaczone ani tym bardziej uwzględnione opóźnienia dla tej trasy. A to chyba ma być główną siłą Janosika - aktualność informacji. Najgorsze jednak jak wracałem - wyznaczyłem trasę i chciałem ją zmodyfikować. Ale albo nie znalazłem opcji albo po prostu się nie da. W Google dodajesz punkty pośrednie i możesz nawet zmieniać ich kolejność. A tutaj nie znalazłem niczego podobnego, co dla mnie z góry dyskwalifikuje aplikację. Mam zainstalowany jeszcze Sygic ale na razie cały czas jeżdże z Google Maps i jak na razie nie potrzebuję zmieniać. Czasem jedynie asystent pasa by się przydał przy zjazdach i skrętach w mieście ale do reszty (tfu tfu) nie mam zarzutów. //edycja Tak w ogóle to najlepiej takie pytania zadawać na forum z daną tematyką czyli androidowym. Edytowane 6 Lipca 2017 przez doman18 Cytuj Link to post Share on other sites
karai 618 Napisano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 Google Maps jak dla mnie, bardzo dokładne, i nie połyka transferu oraz baterii jak janosik. Na drugim miejscu Janosik - zżera baterię i transfer , mapy dokładne - ale do Google Maps jeszcze trochę brakuje. Cytuj Link to post Share on other sites
Mistic92 68 Napisano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 Jest jeszcze Waze Cytuj Link to post Share on other sites
choleryk65 406 Napisano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 Korzystam z płatnego TomToma, jak dla mnie najlepsza nawigacja na Androida offline. Warunek, telefon z dobrym GPS-em. Miałem Asusa gdzie GPS to porażka, teraz na G4 jedzie się jak po sznurku. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts