jarel 0 Napisano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 (edytowane) Witam, do tej pory moja przygoda z wodowaniem podzespołów opierała się o używane gotowe elementy, tym razem chciałbym zbudować układ o dwóch autonomicznych pompach i dwóch autonomicznych rezerwuarach, ale żeby było trudniej chciałbym osadzić dwa około 08,/1l zestawy, blok cpu i blok gpu oddzielnie żeby zabawić się z kolorami, i tutaj moje pytanie, jak ze zwykłej rury pteg, plexi czy akrylu zrobić a konkretnie jak do takiej rury znaleźć lub zrobić odpowiednie zamknięcia, nie chcę tego łączyć w jeden blok z pompami, owe bd zamknięte na wysokości piwnicy i niewidoczne, szukam technologii lub gotowych elementów które pozwolą mi zamknąć rezerwuar, mogą to być zwykłe "zatyczki" kwestia wiercenia gwintowania klejenia i uszczelniania to błahostka. Dzięki! Pomysł mam taki żeby górę i dół wyciąć z kawałka materiału za pomocą obrabiarki/frezarki/cnc. Edytowane 15 Czerwca 2017 przez jarel Cytuj Link to post Share on other sites
chrisplbw 407 Napisano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 Obejrzyj, może Cię zainspiruje http://forum.benchmark.pl/topic/84578-skeeper-presents/page-1 Cytuj Link to post Share on other sites
PatrykT 6221 Napisano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 Drugi raz podchodziłem do tego tematu i dalej nie czaje wizji autora Cytuj Link to post Share on other sites
jarel 0 Napisano 18 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Do zamknięcia/usunięcia, wszystko ogarnięte, pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts