leon691 39 Napisano 15 Marca 2011 Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 dziwne, o tym żeby cewki piszczały gdy monitor przechodzi w stan spoczynku nie słyszałem. A pisku cewek nie da się wyeliminowac, nie licząc zalania ich siliconem czy też klejem. Chcesz rozkręcać karte i zalewać cewy siliconem lub klejem, hm? Tak myślałem. Cytuj Link to post Share on other sites
MartinXFX 0 Napisano 15 Marca 2011 Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 dziwne, o tym żeby cewki piszczały gdy monitor przechodzi w stan spoczynku nie słyszałem. A pisku cewek nie da się wyeliminowac, nie licząc zalania ich siliconem czy też klejem. Chcesz rozkręcać karte i zalewać cewy siliconem lub klejem, hm? Tak myślałem.do du.y takie karty Cytuj Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 16 Marca 2011 Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Czyżbyś i ty miał wadliwego Phantoma? Teraz już chyba nie zaryzykuję kupna tej karty i zamówię Goes Like Hell... Cytuj Link to post Share on other sites
leon691 39 Napisano 16 Marca 2011 Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 nie wadliwy tylko piszczący, teraz wszystkie karty piszczą. Fakt - jedne mniej inne bardziej. Nie licząc momentów generalnie nie powinno to przeszkadzać zwłaszcza jak włączyc v-sync w sterownikach (ograniczenie fps do częstotliwości odświeżania monitora) Cytuj Link to post Share on other sites
MartinXFX 0 Napisano 16 Marca 2011 Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Czyżbyś i ty miał wadliwego Phantoma? Teraz już chyba nie zaryzykuję kupna tej karty i zamówię Goes Like Hell... piszczy tylko przy obciazeniu w OCCT.. W grach Mafia2, Black Ops, Crysis , nic takiego nie wystepuje... mozliwe ze przy najciezszym obciazeniu wydaje tylko taki dzwiekk... a co myslicie o tych temperaturkach ? 80 max w OCCT, Cytuj Link to post Share on other sites
MartinXFX 0 Napisano 17 Marca 2011 Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 jednak moj blad to nie Phantom piszczy! a zasilacz nie wiem czemu, nowka TP-650... jutro rano sprawdze Cytuj Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 17 Marca 2011 Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 LOL - to robi różnicę Czyli jednak kupiłeś sprawnego Phantoma w okresie gdy innym trafiły się wadliwe egzemplarze. Cytuj Link to post Share on other sites
mortiiss 0 Napisano 17 Marca 2011 Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Mam ten sam zasilacz i ten sam problem:D na Radku 6970 też piszczał... zbieram na korsarza albo enermaxa a to coś sprzedam w diabły. Cytuj Link to post Share on other sites
MartinXFX 0 Napisano 17 Marca 2011 Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Mam ten sam zasilacz i ten sam problem:D na Radku 6970 też piszczał... zbieram na korsarza albo enermaxa a to coś sprzedam w diabły.my to mamy pecha zareklamowany jutro zabiera go kurier... jak sie dogadam ze sklepem to za doplaca wezme Corsair CMPSU-750HXEU - 750W Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts