orbik 1417 Napisano 19 Października 2016 Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Jak idziesz na mma to każdemu zrób na dzień dobry dźwignię. Będziesz wiedział z kim nie ćwiczyć żeby czasem nie był lepszy niż Ty Link to post Share on other sites
UserTomek 9 Napisano 19 Października 2016 Udostępnij Napisano 19 Października 2016 http://forum.benchmark.pl/topic/227337-wiedźmin-3-trailer-jaka-to-sztuka-walki/#entry2252489 http://forum.benchmark.pl/topic/226642-siemka-wszystkim/?do=findComment&comment=2248022 Czternaście znaków, cztery słowa i jeden znak interpunkcyjny: Co tu się dzieje? Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 19 Października 2016 Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Nie jestem trollem Owszem, jesteś. Póki co nieszkodliwym, ale kolejny temat z cyklu "jak zapiąć suwak w spodniach" będzie ostatnim. 6 Link to post Share on other sites
kryndor 1 Napisano 19 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2016 dobra widze że trochę zaognia się sytuacja, więc ja robie sobie niestety przerwę od benchmarka. Może jutro wam napisze jak było na mma, bo nie chcę sobie psuć opinii.Ja nie trolluje, więc najlepszym wyjściem będzie po prostu chwilowe opuszczenie benchmarka. dziękuję wszystkim za pomoc. Link to post Share on other sites
bialyboski 5351 Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Może nie "niestety", ale przerwa to dobre wyjscie. Opinią rownież bym się już nie martwił. Link to post Share on other sites
Ten_Wredny 2047 Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Powiem Wam, że dziwnie czuje się po przeczytaniu tego tematu... Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Wrażenia podobne do pracy w podstawówce. Link to post Share on other sites
kryndor 1 Napisano 20 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2016 (edytowane) Dobra byłem na tym mma i powiem wam jak to było.OTóz to mma nie jesr zbyt profesjonalne ma raptem mało lajków na fejsbuku. Ale poszedłęm z dobrym nastawieniem, z nastawieniem że każdego zniszczę puszczalem sobie dresiarskie nutki jak RY23- uliczny folklor, RY 23-Twarda szkoła, czy nawet soundtrack z wiedźmina.No więc wszedłem sobie do o tego mma i zobaczyłem jakąś sale ale tam jacyś inni się nawalali, to uznałem że to nie to. I miałem już zamiar sobie pojsc bo nie widzilem gdzie to jest aż tu nagle usłyszałem dziwne dźwięki. Okazało się że to były głosy moioch ziomali z MMA, więc ja do jedngo z nich podzedlem i powiedziałem siemka czy tu jest mma. A on że tak i będziemy się napier.... nie ukrywam trochę mnie to przeraziło bo miał wymalowaną śmierć na twarzy i w ogóle taki dres troche. To se pomyślałem no to nieźle wtopiłem, przecież to jest katownia, mordownia z dresami.I miało być mało osób ale przyszło dziś wyjątkowo dużo osób i nawet dziewczyny, co mnie troszke zdeprymowało, bo przy dziewczynach nie mogę okazać słabości, nie mogę splamić swego honoru.I w sumie to z nikim się bzytnio nie witałem bo za dużo ludzi, jak ktoś chciął piąttke zbić to zbiłem. I co mnie zdziwiło to to, że ci ludzie to nie wiem mieli z ponad 20 lat i był trener i sobie przeklinali. A ja się pytam gdzie tu kultura?? Jak można przeklinać przy trenerze, który jest świętością?? Ale już nieważne.I potem sobie weszliśmy na sale i był trener i on nas trenował. Dał ostry wycisk, bardziej niż na piłce nożnej. Tu nie można było odstać od reszty, więc wycisnałem sobe z siebie 7 poty i do upadłego trenowałem. Pomyslałem sobie że będę najlepszy, upadnę, ale będę zapie...No i na tym treningu były elementy ssztuki walki, troszkę to było dla mnie ciężkie bo niezbyt opanowałem to rzemiosło. I potem trzeba było się dobrać w pary, niestety mój ziom mnie wystawił i poszedł sobie do jakiegoś innego a ja zobaczyłem takeigo gostka i on też mnie zobaczył i ćiczyliśmy ze sobą. Nie ukrywam, był to najprawdziwszy dres, z jego ust wydostawał się paskudny odór papierosów , ale uznałem że dla takiego towarzsystwa jestem stworzony. Nie szło mi najlepiej, ale ten dres był bardzo miły i mi pomagał i ciągle mi mówił co źle robię i się na mnie nie wkurzał, tylko co najwyżej sie śmiał. Bardzo spoko gościu.i sobie treowaliśmy i potem były ćiczenia co trzeba było przyjmowac ciosy na siebie, zarówno kopnięcia, jak i walnięcia jak i nawet trzeba było siebie rzucać na ziemie, tak mnie bolało wszystko że mnie boli do teraz, nie że ten gościu tak mocno walił, było ok, ten dres to nie był szaleniec. Naparwdę ten dres był super i szkoda że nie wszyscy dresowie tacy są , bo świat byłby lepszy.W każdym razie potem był czas wolny. mozńa było albo się sparować, albo ćwiczyć kondcję w sumie co się chciało. Ja tam zbytnio nie ćwiczyłem kilka razy z gościem się sparowałem ale mnie zniszczył bo on miał opanowane wszystko. A wsumie to mnie nie zniszczył, bo nie odklepałem, ale nie wiedzialem czy moge go walić, czy też nie. Więc oglądałem ekspertów walki i mi zaimponowali. Ta technuika, ta moc, ta precyzja, o trzeba zobaczyć na właśne oczy. I co do ludzi na tym mma. Byli bardzo super, mimo że dresy, to jednak bardzo dobre dresy, widać że jak się chce dołączyć w ich szeregi, to się cieszą. Kilka gości chyba coś se połamało i te dresy nie śmiały się z nich nie mówili ty mięczaku, tylko że super walczył itp. Także podoba mi się to dresarskie towarzystwo i jestem ogólnie zadowolony mimoże treinng nie był zbyt profesjonalny. No wiecie niby najwiecej doswaiczenia ze sparingu ale ja troche dużo błędów popełnialem i trener ani się mną przejął, bardziej inne dresy. I mam dylemat czy iść na kolejny trening, czy wytrzymam. Muszę dać sobie trochę czasu na namyślenie. To jest sport dla prawdziwych meczyzn nie ma tu litości dla mięczaków, to jest akurat prawda. Edytowane 20 Października 2016 przez kryndor Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 You made my day 1 Link to post Share on other sites
tomo27 3209 Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/03/what-the-fuck-am-i-reading.jpg Link to post Share on other sites
orbik 1417 Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 To jest sport dla prawdziwych meczyzn nie ma tu litości dla mięczaków, to jest akurat prawda. Czyli jednak nie jesteś mężczyzną ? Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Kryndor,czy możesz powiedzieć ile masz lat ?Jest to dość ważne przy formułowaniu odpowiedzi na twoje wątpliwości i pytania... Link to post Share on other sites
mulator 3173 Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Normalnie jakbym Kononowicza słyszał. Link to post Share on other sites
kryndor 1 Napisano 21 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Jestem mężczyzna przecież poszedłem na to mma. Tylko nie wiem czy na to chodzić bo troche sporo dresów tam jest i to mnie trochę przeraża, mimo że są spoko. Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Teraz już nie mam wątpliwości, że to troll. Link to post Share on other sites
orbik 1417 Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Już po temacie z książka było wiadomo. Link to post Share on other sites
kryndor 1 Napisano 21 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Nie trolluję, tylko taki mam sposób pisania. Troll chce prowokować uzytkowników, a ja nikogo nie prowokuję, ale wróćmy do tematu żeby nie robić offtopu. Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Jeszcze raz zapytam,ile masz lat ? Czy to jakaś twoja słodka tajemnica ? Dlaczego nie szukasz odpowiedzi na swoje pytania ,na odpowiednich tematycznie stronach ? Jeśli masz problem z odnalezieniem ich,to powiedz a pomożemy ci. Pierniczenie ciągle tego samego,przy pomocy coraz większej ilości słów,jest dla czytających męczące... Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Teraz już nie mam wątpliwości, że to troll. A wcześniej miałeś? Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Dwie teorie mi się rzucały jak zwykle w takich przypadkach, ekstremalny retard i troll. Czasem pojawiają się wątpliwości 6 Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 True. Ja na dzień dobry poczytałem trochę na PCLOL'u, bo pierwszy post faktycznie pozostawiał takie wątpliwości. Link to post Share on other sites
kryndor 1 Napisano 21 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Nie chcę za bardzo mówić ile mam lat bo to chyba nie jest aż tak ważne. Macie praw o uważać jak chcecie, ale ja nie jestem trollem , nikogo nie prowokuję i staram się zachowywać tak jak na użytkownika tego forum przystało. Po zwróceinu uwagi przez moda powiedziałem że robię se przerwe od benchmarka, ttylko że w tym temace będę się udziełał, więc to chyba nie jest trollowanie. Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Ważne ile masz lat. Inaczej się rozmawia z 10-cio letnim chłopcem,a inaczej 20-to letnim mężczyzną (ewentualnie ). Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 20-latek to również chłopiec Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Na mnie żona też tak mówi jak gram na kompie... Link to post Share on other sites
Recommended Posts