Johny3 3216 Napisano 3 Października 2016 Udostępnij Napisano 3 Października 2016 (edytowane) Mam do sprzedania mojego laptopa - Lenovo Y510p. Kupiłem go w sierpniu albo wrześniu 2014 w Media Markt. Dużym plusem jest zapewne to, że bardzo rzadko go używam, kupiłem z myślą o studiach, ale minęły dwa lata i w zasadzie nigdy go do końca nie potrzebowałem. Do "poważnych" zadań mam nadal dobrą stacjonarkę, wziąłem go kilka razy na uczelnię na jakieś zajęcia z programowania i to w zasadzie tyle, używałem go jeszcze czasami w domu do obejrzenia filmu czy przeglądania Allegro. Jak się można domyślić - stan jest bardzo dobry, prawie nie ma żadnych rysek, wieko jest z aluminium, więc ewentualne ryski są słabo widoczne, na spodzie z plastiku imitującego szczotkowane aluminium jest jedna czy dwie powstałe zapewne od wkładania do torby, czy położenia na czymś. Ekran i klawiatura nie noszą śladów użytkowania, wszystko działa jak należy, dwa poziomy podświetlenia klawiatury działają jak powinny, klawisze w idealnej kondycji - nie ma śladów używania. Specyfikacja: - i7 4700MQ - 8GB RAM - NVidia GT755M - dysk SSHD 1TB - ekran 15,6" 1366x768 - system Windows 10 (oryginalnie był Win 8, ale zaktualizowałem do 10, mam wyciągnięty z rejestru klucz) Mam oryginalną ładowarkę, pudełko pewnie też leży na strychu. Więcej szczegółów: Ekran: 15,6”, błyszczący, 1366x768 (LG LP156WH4-TLN2) Wymiary: 386 x 259 x 36 mm (S x D x W) Waga: 2,7 kilograma z baterią Bateria: 6-komorowa, Litowo-jonowa, 5800 mAh Materiał: Plastik, aluminium Wyjścia wideo: 1x HDMI, 1x VGA Wyjścia/wejścia audio: 1x Słuchawki, 1x Mikrofon Złącze sieciowe: 1x RJ-45 Inne wyjścia: 2x USB 3.0, 1x USB 2.0 Napęd optyczny: DVD +/-RW Wbudowany mikrofon Kamera internetowa 720p Czytnik kart pamięci (SD) Blokada Kensington Lock Cóż mogę jeszcze napisać? Laptop jest bardzo wydajny, tego mu nie można ująć, radzi sobie znakomicie z grami (niewątpliwie tutaj rozdzielczość ekranu jest sporą zaletą), do poważniejszych zadań też się nada, z uwagi na procesor i7. Sprzedaję tylko i wyłącznie z powodu tego, że potrzebuję głównie mobilności, więc chcę zamienić tego laptopa na ultrabooka. Cena za jaką chciałbym sprzedać to 2300 zł (preferuję odbiór osobisty, ale mogę też wysłać kurierem/pocztą, przy satysfakcjonującej cenie dostawa gratis, mogę wystawić na Allegro jak ktoś chce być pewny, ale wtedy spuszczę mniej, bo prowizja), ale jest to cena jaką być CHCIAŁ dostać, jestem otwarty na propozycje cenowe, ale: 1. Wymiana tylko na gotówkę, jak pisałem, chcę kupić ultrabooka, więc... 2....więc nie interesuje mnie zamiana na krowę, furmankę, Golfa w dieslu, ani unikalną kolekcję monet Tutaj link do albumu ze zdjęciami (na pierwszym jest fotka z nickiem, to tak do modów tego działu ) (Plamy na amelinium to odciski palców, przetarłem go tylko ściereczką do zdjęć, nie myłem ) https://drive.google.com/drive/folders/0B0ETITGLViaTVVg4NGtpUThLQ28?usp=sharing Dorzucam aukcję na Allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=6540777661 Edytowane 3 Października 2016 przez Johny3 Link to post Share on other sites
happysc 138 Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Nie ma szans na taką cenę, za 2800 masz Lenovo 700 z gtx950m, nowy i z dwuletnią gwarancją. 2tys może ktoś rzuci Link to post Share on other sites
Johny3 3216 Napisano 4 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2016 (edytowane) Jestem otwarty na propozycje I bez przesady z tą 700, bo modele z i7 kosztują grubo ponad 3k, bliżej im do 3,5k. Edytowane 4 Października 2016 przez Johny3 Link to post Share on other sites
Aciej 7 Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 (edytowane) 2 miesiące temu kupiłem Y50-70 I7 z 960M za 2750 więc da się (2 lata gwarancji).http://archiwum.allegro.pl/oferta/lenovo-y50-70-i7-4720hq-256gb-ssd-8gb-gtx960m-fhd-i6316274262.html Edytowane 4 Października 2016 przez Aciej Link to post Share on other sites
Johny3 3216 Napisano 4 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2016 (edytowane) Niemiecka dystrybucja, więc nie porównuj, bo nie każdy chce taki sprzęt. Z resztą dyskusja nie ma większego sensu, ja chcę tylko sprzedać tego lapka za dobrą dla mnie cenę. Jak ktoś chce kupić to proszę o ofertę, każdą rozważę. Patrzcie jaka oferta nie do odrzucenia na olx, nie wierzę, że ludzie się w to łapią... "OK ... dzieki za odpowiedz, ale czy masz paragon dla elementu, poniewaz nie jestem w Polsce, chce zebys wiedzial, ze mam obliczyc koszt przesylki z Polski do Londynu przez DPD/EMS POCZTEX courier i ja daje 2400 + 200 zl koszty przesylkiPotrzebuje cie wyslac do mnie calkowity koszt musze placic i ich dane bankowe dla platnosci takich jakNazwa:Numer konta:kod SWIFTNazwa banku:Numer Telefonutak, ze moge przelac pieniadze do Ciebie" Edytowane 4 Października 2016 przez Johny3 Link to post Share on other sites
happysc 138 Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Na olx często są takie oferty, trzeba uważać Link to post Share on other sites
Johny3 3216 Napisano 12 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Zmiana ceny! Oddam za 2000 zł!!! Można usunąć, sprzedałem jednemu userowi z forum Link to post Share on other sites
Recommended Posts