ExTrEmE 1 Napisano 1 Października 2016 Udostępnij Napisano 1 Października 2016 Witam mam problem po zainstalowaniu Fifa sie w ogole nie odpala, mial ktos ten sam problem? Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 1 Października 2016 Udostępnij Napisano 1 Października 2016 (edytowane) Spróbuj ,przy włączonym Orginie,odpalić grę z pliku startowego,tam gdzie jest zainstalowany ... Edytowane 1 Października 2016 przez jarrino Link to post Share on other sites
gracz722 354 Napisano 1 Października 2016 Udostępnij Napisano 1 Października 2016 kolega pisał coś ze gra potrzebuje podobno 4 watki ale czy to prawda nie wiem Link to post Share on other sites
Waster 0 Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Ja mam podobny problem. Klikam, żeby włączyć fifę 17 i nic się nie dzieje dalej. Link to post Share on other sites
Pankracy666 312 Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Jaki sprzęt ? To jest ważne... Link to post Share on other sites
hydzio 0 Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Witam, mam taki sam problem i jak zauważyłem jest dużo postów z tym problemem ale odpowiedzi nie ma. Gdy włączam fifę przez chwilę w procesach jest fifa 17 a po paru sekundach znika i nic się nie dzieje. Proszę o pomoc bo to jakaś paranoja kupić grę oryginalną i nie wiadomo z jakich przyczyn nie można, nawet odpalić. Mój komputer to Gigabyte Z97X gaming 5 intel core i5 4460 3.2 ghz geforce GTX 960 Pamięć 8 gb Więc mój sprzęt powinien spokojnie zjadać tą fifę. Sterowniki mam najnowsze. Wcześniej wyskoczył mi komunikat żebym zainstalował właśnie te nowsze. Windows 7 , użytkownik jest bez polskich znaków. Pamiętam że kiedyś był z tym problem. Link to post Share on other sites
Waster 0 Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Ja wczoraj robiłem formata i po formacie tak mi się zaczęło robić. Jedak już dzisiaj około 12:13 pobrała mi się kolejna aktualizacja windowsa 7 tym razem coś tam było z aktualizowaniem SP i nagle fifa zaczęła działać więc może polecam aktualizacje zainstalować. Razem z fifą nagle zaczął też działać teamspeak ale nie działą nadal gra Ticket to Ride (prosta gra planszowa przeniesiona na pc) więc nie wiem do końca dlaczego tak jest ale ale prawdopodobnie coś mamy nie zainstalowane jeszcze. I dzięki wgl za chęć pomocy Pankracy chociaż już mi nie potrzebna, ale warto ten problem rozwiązać bo jak widać więcej osób go ma. Link to post Share on other sites
Rozwiązanie hydzio 0 Napisano 5 Października 2016 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Aktualizowałem windowsa i dalej to samo . A ty karo 17 daj spokój bo jeszcze tylko chcesz ludziom zaszkodzić Ściągnął mi się najnowszy SP do Windows 7 i fifa działa także w tym był problem Link to post Share on other sites
Recommended Posts