AmigoToyota 3 Napisano 20 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Moje słuchawki bardzo wytłumiają dźwięki z zewnątrz, przez co słabo się słyszę i rozmowa np. na teamspeaku staje się uciążliwa. Wcześniej słyszałem lekko swój głos w słuchawkach, dzięki czemu gadało się o wiele lepiej. Po zainstalowaniu windowsa 10 ten efekt nagle zniknął, próbowałem zrobić to sam, ale poległem. Włączyłem w ustawieniach mikrofonu "nasłuchuj tego urządzenia", ale słyszałem swój głos z opóźnieniem. Zna ktoś na to sposób? Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6357 Napisano 20 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Windows nie ma wpływu na izolację słuchawek... Cytuj Link to post Share on other sites
AmigoToyota 3 Napisano 20 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Windows nie ma wpływu na izolację słuchawek... Nie chodzi mi o to. Te słuchawki są po prostu "szczelne" a swój głos słyszałem przez mikrofon Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6357 Napisano 20 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Chyba poza nasłuchiwaniem niewiele zrobisz. Wcześniej Twój mikrofon działał cały czas, gdy był podłączony? Cytuj Link to post Share on other sites
AmigoToyota 3 Napisano 20 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Chyba poza nasłuchiwaniem niewiele zrobisz. Wcześniej Twój mikrofon działał cały czas, gdy był podłączony? Tak, słuchawki to Creativy z mikrofonem. Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 20 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Zdejmij słuchawkę z jednego ucha (odsuń na bok)... Cytuj Link to post Share on other sites
AmigoToyota 3 Napisano 20 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Zdejmij słuchawkę z jednego ucha (odsuń na bok)... Dzięki, ekspercie, wyślij CV do NASA 2 Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6357 Napisano 20 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 (edytowane) To do czego Ty dążysz (słyszenie siebie w słuchawkach) mi przeszkadzało na głośnikach A więc tak, abyś siebie słyszał w Win 7 musisz kliknąć w ikonkę regulacji głośności na pasku. Potem pokażą Ci się urządzenia odtwarzające dźwięk, czyli u Ciebie pewnie tylko Realtek. Ponad paskiem regulacji, który wyskoczy jest kolejna ikonka głośnika, klikasz ją i ukazują się właściwości. Przechodzisz w zakładkę "poziomy" i tam musisz zwyczajnie dać głośniej mikrofon. Przynajmniej tak to wygląda na Win 7. Jeżeli ja tak zrobię to słyszę mikrofon w głośnikach w czasie rzeczywistym, takie karaoke Daj znać czy pomogło. Edytowane 20 Lipca 2016 przez FeX 3 Cytuj Link to post Share on other sites
AmigoToyota 3 Napisano 20 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 To do czego Ty dążysz (słyszenie siebie w słuchawkach) mi przeszkadzało na głośnikach A więc tak, abyś siebie słyszał w Win 7 musisz kliknąć w ikonkę regulacji głośności na pasku. Potem pokażą Ci się urządzenia odtwarzające dźwięk, czyli u Ciebie pewnie tylko Realtek. Ponad paskiem regulacji, który wyskoczy jest kolejna ikonka głośnika, klikasz ją i ukazują się właściwości. Przechodzisz w zakładkę "poziomy" i tam musisz zwyczajnie dać głośniej mikrofon. Przynajmniej tak to wygląda na Win 7. Jeżeli ja tak zrobię to słyszę mikrofon w głośnikach w czasie rzeczywistym, takie karaoke Daj znać czy pomogło. Ok, zadziałało, od razu lepiej Dzięki za instrukcje 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 20 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Drogi autorze. Tutaj na forum,czasem lubimy sobie zażartować,aczkolwiek prawdą jest,że zapomniałem o "uśmieszku". Myślę,że wtedy i tak byś się obruszył. Sposób,który podałem nie jest wcale bez sensu.Kiedyś byłem w podobnej sytuacji i wtedy tak zrobiłem. W moim wieku to ja CV do zakładu pogrzebowego mogę wysłać,tylko po co ... A teraz jedno zdanie o kulturze. Jeśli ja zadaję pytanie i otrzymuję pomoc od kogoś na forum,to moją formą wdzięczności jest plusik dla pomagającego. Ale to tak dla przypomnienia.Pozdrawiam ekspert... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts