neverlucky 17 Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 (edytowane) http://forum.benchmark.pl/topic/218269-pomoc-w-wyborze-zestawu-pc-10000-pln/page-1?do=findComment&comment=2186994 Witam, chciałbym serdecznie pozdrowić eksperta z działu hardware o nicku stelek za fachową pomoc w wyborze części do interesującego mnie zestawu PC. Rzadko kiedy można w Internecie spotkać osobę wykazującą się tak rozległą wiedzą w tematyce IT i co najważniejsze osobę, która potrafi i pragnie ową wiedzą pomagać innym! Mało tego pragnę pochwalić powyższego moderatora za profesjonalne podejście do sprawy i powstrzymanie się przed niskolotnymi komentarzami, podbijaniem własnego ego czy też usiłowaniem wmówienia komuś, że zgodnie z panującym nurtem marnuje tylko cenny czas tutejszych fachowców! Nawet kiedy nie jest do końca przekonany, czy rzeczywiście ktoś z jego pomocy zrobi użytek! Dzisiaj odebrałem PC złożony dzięki pomocy ludzi, którzy wiedzą jaki jest sens istnienia forum internetowego i jak pomocnie odpowiadać na zadawane pytania. Polecam każdemu http://www.pl.image-share.com/upload/508/136m.jpg http://www.pl.image-share.com/upload/508/137m.jpg http://www.pl.image-share.com/upload/508/138m.jpg Edytowane 20 Lipca 2016 przez jacekgothic Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 #nikogo 3 Link to post Share on other sites
FeX 6361 Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 (edytowane) Dzięki, że pochwaliłeś się komputerem, zazdrościmy Pewnie nikt nigdy takiego tutaj nie widział, ale już dostąpiliśmy tej łaski. 16GB RAMu do renderowania? Nie za grubo? Tu mnie masz, ślepy jestem Nie wiem czemu ma służyć ten temat, bo zachowywałeś roszczeniowy charakter wypowiedzi w poprzednim temacie, licząc, że zgadniemy na czym pracujesz i co robisz. Jasnowidzów jednak tutaj brakuje. Edytowane 19 Lipca 2016 przez FeX Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Chcę pozdrowić wszystkich,którym niechcący być może nadepnąłem na odcisk i polecam Aflofarm oraz chwilę uśmiechu... 2 Link to post Share on other sites
neverlucky 17 Napisano 19 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 (edytowane) Dzięki, że pochwaliłeś się komputerem, zazdrościmy Pewnie nikt nigdy takiego tutaj nie widział, ale już dostąpiliśmy tej łaski. 16GB RAMu do renderowania? Nie za grubo? Nie wiem czemu ma służyć ten temat, bo zachowywałeś roszczeniowy charakter wypowiedzi w poprzednim temacie, licząc, że zgadniemy na czym pracujesz i co robisz. Jasnowidzów jednak tutaj brakuje. Dzięki, nie chodziło o zazdrość, ale z tego co pamiętam prezentujesz podobne podejście na tym forum (szukałem słuchawek i karty dźwiękowej, również wykazałeś się podobną formą pomocy a'la "to co zaproponowałeś jest ch****e, ale na wszelki wypadek nie wypowiem się dlaczego tak uważam i nie powiem co moim zdaniem nie jest ch****e). Myślę, że przesłanie tematu jest jasne i łatwo je odnaleźć w akapicie pozbawionym ironii. Wierzę, że sobie z tym poradzisz, bo widzę, że sam świetnie nią operujesz (RAM jest x2, ale zakładam, że przez pełne dostosowanie się do charakteru tego forum umiejętność czytania informacji z monitora mogła lekko zardzewieć i przeoczyłeś) Edytowane 19 Lipca 2016 przez neverlucky 1 Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Sorry kolego ale gdybyś miał trochę pokory, następnie ruszył łepetyną i paluszkami nad klawiaturą to temat potoczyłby się zupełnie inaczej. A złożyli Ci gó**o szczerze mówiąc e/ Post nr 5000. Taki jubileusz w takim temacie... 7 Link to post Share on other sites
FeX 6361 Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Ja już wystarczająco dużo napisałem na tym forum i nie mam zamiaru 50 razy powtarzać to samo. Zauważ, że istnieje wyszukiwarka. Z resztą widzę po tym temacie ze sprzętem audio, że i tak za dużo czasu Ci poświęciłem No, ale jak ktoś proponuje SS Siberia Elite Prism, to wybacz, ale dla mnie jest oznaką, że jesteś ignorantem, bo nawet w przypiętych tematach masz odpowiedzi na swoje pytania. Poza tym, wolałbym żebyś używał cytowania, bo zupełnie przeinaczasz moje wypowiedzi w których nie używłem wulgaryzmów. Panu już podziękuję. Miłego wieczoru. Link to post Share on other sites
neverlucky 17 Napisano 19 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Ja już wystarczająco dużo napisałem na tym forum i nie mam zamiaru 50 razy powtarzać to samo. Zauważ, że istnieje wyszukiwarka. Z resztą widzę po tym temacie ze sprzętem audio, że i tak za dużo czasu Ci poświęciłem No, ale jak ktoś proponuje SS Siberia Elite Prism, to wybacz, ale dla mnie jest oznaką, że jesteś ignorantem, bo nawet w przypiętych tematach masz odpowiedzi na swoje pytania. Poza tym, wolałbym żebyś używał cytowania, bo zupełnie przeinaczasz moje wypowiedzi w których nie używłem wulgaryzmów. Panu już podziękuję. Miłego wieczoru. Przykro mi, że ktoś poczuł się urażony, niestety takie było przesłanie Twoich wypowiedzi, aczkolwiek oczywiście bez wulgaryzmów, więc przecież powinienem być wdzięczny za taką kulturalną ocenę... Nawet jeżeli nic ona wtedy nie wniosła do tematu 1 Link to post Share on other sites
FeX 6361 Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 (edytowane) Jak każdemu z osobna nie napiszesz, co ma kupić to sam nie wymyśli... Typowe zachowanie roszczeniowca. Informacji na forum jest mnóstwo tylko brak chęci i nie powiem czego, bo się boję Edytowane 19 Lipca 2016 przez FeX 3 Link to post Share on other sites
mulator 3173 Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 (edytowane) RAM 2x8 do LGA2011-3? Serio? Kto ci doradzał tego kompa? edzia: a sory dwie sztuki Edytowane 19 Lipca 2016 przez mulator Link to post Share on other sites
neverlucky 17 Napisano 19 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 (edytowane) To jak znudziło Ci się odpowiadanie na pytania ludzi, którzy trafiają na forum, aby takie odpowiedzi uzyskać to proponuję dwa rozwiązania: 1. Nie wypowiadaj się. 2. Załóż forum, z setką przyklejonych tematów z fachowymi wypocinami w każdym dziale i postaw wyraźny zakaz tworzenia nowych, bo Ty już przecież wszystko wyjaśniłeś, w tych tematach, które zostały przypięte. Mógłbyś to też przełożyć na techniki sprzedażowe. Po co każdemu klientowi pomagać w wyborze sprzętu. Pokaż mu statystyki co brali wszyscy inni na podstawie wykształcenia/płci/wieku i masy innych czynników i niech też bierze to co inni tacy jak on już kupili Edytowane 19 Lipca 2016 przez neverlucky 1 Link to post Share on other sites
mulator 3173 Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Tylko czemu ma służyć ten temat? Wytłumacz mi bo nie rozumiem. Link to post Share on other sites
Popularne posty tomo27 3209 Napisano 19 Lipca 2016 Popularne posty Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Pozdrawiam wezystkich polaków. 19 Link to post Share on other sites
mulator 3173 Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Dzienkuje za posdrowienia temu powyrzej 3 Link to post Share on other sites
3ndurek 3604 Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 A to ten, który nie wiedział do czego ma służyć komputer i proszę tam CI złożyli to "cudo", ewidentnie wtopiłeś z wieloma podzespołami, ale to tak jest jak się nie potrafi odpowiadać na proste pytania . Link to post Share on other sites
FeX 6361 Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 (edytowane) Czasem jak patrzę na tematy o słuchawkach, które są podobne do Twojego, to czuję się jak ginekolog po 20 latach pracy, który przyjmuje kolejną 70-letnią staruszkę. No można zmęczyć się tematem. Edytowane 19 Lipca 2016 przez FeX Link to post Share on other sites
sebki1 603 Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Zestaw za ponad 10K i dysk SSD na kosciach TLC - tylko pogratulowac zakupu 2 Link to post Share on other sites
neverlucky 17 Napisano 19 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 (edytowane) A to ten, który nie wiedział do czego ma służyć komputer i proszę tam CI złożyli to "cudo", ewidentnie wtopiłeś z wieloma podzespołami, ale to tak jest jak się nie potrafi odpowiadać na proste pytania . Ewidentnie, dokładnie oto chodzi. Umiejętność odpowiedzi na proste pytanie. Wtopa tak potężna, że kolejny ekspert nie wychwycił jej bez podania nazwy programy do renderingu, z którego korzystam, i któremu zakres gier, które mnie interesują nie wystarczył ze względu na brak tytułów(z przyszłości), ale teraz już do oceny tego nie potrzebuje Aj rykoszet Edytowane 19 Lipca 2016 przez neverlucky 1 Link to post Share on other sites
Mir00 115 Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Komuś chyba urósł wirtualny penis xD Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/tumblr_ljh0puClWT1qfkt17.gif @UP, Nigdyszczęśliwy jeszcze nie zauważył , że zaczyna wszystkich bawić i odpowiadają mu dla rozrywki Link to post Share on other sites
walker 3324 Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Już wkrótce ekipa ekspertów zmierzy się z kolejnymi tematami naszego milusińskiego: "Pomocy, jak przenieść windows na SSD>" "Ile bende miał fps w CS:GO na tym sprzęcie?" 7 Link to post Share on other sites
tomo27 3209 Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Przenieść renkom a fpsuw 500 na moniottorze 60hz 2 Link to post Share on other sites
mulator 3173 Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Techlipton mu pomorze. Dla mnie do wypadu. Temat w stylu "Wy jesteście be a tamci cacy" Link to post Share on other sites
neverlucky 17 Napisano 19 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 (edytowane) http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/tumblr_ljh0puClWT1qfkt17.gif @UP, Nigdyszczęśliwy jeszcze nie zauważył , że zaczyna wszystkich bawić i odpowiadają mu dla rozrywki A ja tematu wcale dla rozrywki i śmiechu z tutejszego gnoju nie założyłem. Przecież ja naprawdę wierzyłem w to, że ten temat cokolwiek zmieni :C Już wkrótce ekipa ekspertów zmierzy się z kolejnymi tematami naszego milusińskiego: "Pomocy, jak przenieść windows na SSD>" "Ile bende miał fps w CS:GO na tym sprzęcie?" Chyba tylko na takie pytania jesteście w stanie odpowiedzieć co? Czy macie gdzieś z tym przyklejony temat, albo zanim odpowiecie to sugerujecie, że jak w csgo to tylko na kierownicy z tesco za 50zł, bo najlepszy stosunek cena-wydajność? #edit Techlipton mu pomorze. Dla mnie do wypadu. Temat w stylu "Wy jesteście be a tamci cacy" O proszę jednak załapałeś o co chodzi w temacie? Edytowane 19 Lipca 2016 przez neverlucky Link to post Share on other sites
Salog 800 Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Pozdrawiam wezystkich polaków. Dziękuje i również pozdrawiam. 2 Link to post Share on other sites
Recommended Posts