Skocz do zawartości

"Złote myśli" forum ;)

Recommended Posts

cocaine01:

(03 sierpień 2013 - 20:28)makler po jednym już z drzewami rozmawia

Sony156 : (03 sierpień 2013 - 20:31)

po dwoch rozmawia z monitorem a po trzech gra w 3DMarki na padzie 

Naprawiłem wypowiedz pająka

Udowodnij mi ze jestem trollem. Mam 2 karty amd i gtxa 670 na stanie. Dodatkowo chodze na silownie, mam dziewczyne, wlasna kawalerke, jestem ogarniety. Udowodnij mi ze amd jest na rowni z nvidia, pomijajac wskazniki sprzedazy w ktorej kroluje nvidia.

Wydaje mi sie ze sprzedawca-profesjonalista po studiach zna sie lepiej od przecietnego posiadacza phenoma

Jak ja kocham ludzi oceniajacych kogos wiedze w dziedzinie komputerow na podstawie sprzetu z ktorego korzystaja. Burzuj (pewnie troll) sklada zestaw za 10k ( z monopoly) to musi udowodnic swoja wyzszosc. Won do piekla :D

Wytapane.

Ja miałem SGS'a III przed spory czas i również żadnych lagów nie miałem. Jak się wyłączyło te wszystkie pierdoły typu smart stay itp to telefon nie miał żadnych lagów. Na SGS IV nawet z włączonymi wszystkimi bajerami system jest mega płynny więc nie wiem dlaczego wszyscy narzekają na mulenie telefonu.

Mixtape

Czasem niektórzy powinni opuszczać pokój.

uśpiłem kompa , bałem się nurzy zapomniałem że uśpiony wyrwałem wszystko z prądu po burzy wszystko właczam i środek wyścigi w NFS MW
Damian1998

Edytowane przez matt105

@SKEEPER46:

To musi być troll, nie wierzę, nie ma takiej możliwości żeby ktoś umył zasilacz pod bieżącą wodą, no po prostu nie wierze xD   :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

Domyślam się , że troll i też za bardzo nie wierzę - ale wstawiłem do złotych myśli, bo rozśmieszyło mnie to :D . 

Świat jest pełen ciekawych ludzi :)

...

Robimy chalange? Kto przemyje działającą kartę graficzną o minimalnej cenie 500zł wodą destylowaną? Kiedy będzie odpalona jakaś gra, to ktoś nagra, jak przemywa  PCB (nie musi być dużo, może być kilka ml ze strzykawki.

@Down

Wg mnie by poszło wszystko, bo zjawisko dyfuzji istnieje, ale bez doświadczenia, to możemy tylko gdybać. Pytanie, kto będzie na tyle gł... odważny, aby to zrobić.

Edytowane przez Gwynbleidd