Skocz do zawartości

"Złote myśli" forum ;)

Recommended Posts

kross21, dnia 25 Marz 2013 - 19:35, napisał: proponowalbym Ci kupiebie pozadnej plytu na pozadnym chipsefcie

Kargulec12, dnia 25 Marz 2013 - 19:45, napisał: Co to ma być ?! Ja się pytam ! :o:roll:%-) Polska jezyk, trudna jezyk :P

Edytowane przez kargulec12

Kupię chłodzenie backplate do Radeona hd6950 w wersji 2gb. Takie chłodzenie występuje u producentów XFX, Radeon, His czy Saphire. Posiadacze zmienionego Boxowego chłodzenie którym nie jest potrzebna ta płyta aluminiowa proszę o kontakt.

NIE WIEM CZY WAS TO OBHODZI ALE DOSTAŁEM OD TATY Z NIEMIEC 6 TYS. ZŁ ŻEBY KUPIĆ SOBIE DOBRY KOMPUTER ZASTANAWIAM SIĘ NAD PROCESOREM INTEL I7 3.5 gh ZA 1.5 TYS. ZŁ ( WIEM TYLE WASI STARZY ZARABIAJĄ MIESIĘCZNIE) A MOZE LEPIEJ AMD 6 RDZENIOWY ALE TO TAŃSZE JEST TYLKO 600 ZŁ I TAK SŁĄBO MOZE GRAĆ SIĘ.

KUPIE SOBIE JESCZE Z 10 GIER PO 200 ZŁ JAKAMS MYSZKE TĄ CO ROK KOMENTOWAŁ ZA 600 ZŁ I PODSWIETLANOM KLAWIATURE A MONITOR TO Z 29 CALI W FULL HD.

ps. I TAK WAS NIE STAC BIEDAKI

To nie bmk, ale też idealnie pokazuje idiotów  :rotfl:

Gość effendi360

Komentarz do jednego z artykułów bodajże na wp.:

mnie to nie dotyczy mam bogatych rodzicow auto...na ubrania dobre kosmetyki....kino piwo itp.. statnio tato kupil audi q7 2010 r....:P gdzie wy sie nie dorobicie do koca zycie takiego..w fabrykach..o mieszkanie nie mam co sie martwic iak dorosne to tato otw.mi biznesik prywatny salon fryzjerski ...co mnie to obchodzi ze tyracie za 2 pary moich spodni i buteleczke perfum...nieudaczniki zaraz odpalam CIEPLUTKIE auto i Jade do dziewczyny... szkoda mi was jak sobie wstaje w nocy w niedziele i ide do mojej nice kitchen...napic sie coca coli 0 4ranoa wy zap....na przystanek do fabryk to sam do sie bie sie smieje haaha..a ja wracam do cieplego wyrka...i zaczynam idealny dzien o 10 ....kawka shower.. dobre perfulmy na cialo...lubie diora.i givenchy blue.....dobra muzyczka... z macbooka....a wy zapierd..przepconi w komunistycznych fabrykach albo gdzies w uk hahah smiecie hahahhaahahhahhahahaha:)))))))))))))))))))))))

Gość effendi360

Pewnie sam zasuwa na autobus do tej fabryki na 4 rano skoro tak dużą wiedzę w temacie ma. Faktycznie, z naszej miejscowości jeżdżą autobusy dowożące ludzi do LG pod Wrocław, gdzieś właśnie o tej godzinie :D

Mam lepszy kawałek. Prawda czy nie, ale nóż się w kieszeni i tak otwiera... :/

Panie TUSSK czy to PRAWDA:Kasia Tusk, córka jasnie nam panujacego Donalda Tuska wnuka wermachtowca w zeszłym miesiącu dnia 18/02/2013 kupiła za gotówkę 5-cio pokojowe mieszkanie na Saskiej Kępie w Warszawie. Cena rynkowa mieszkania wynosi 1 milion 720 tysięcy złotych. Numer referencyjny zajmujacego sie całą sprawą notariusza 01/2013KT. Skąd pochodzą tak znaczne srodki w rękach tak młodej dziewczyny? Skąd tak dużo gotówki w rękach osoby prawie bezrobotnej Katarzyny Tusk? Wyżej wymieniona prowadzi jakis tam mikroskopijny portal internetowy, i czy jest możliwe aby tak wysoka suma pieniedzy była zgromadzona w sposób legalny? Katarzyna T. pojawiła się w Warszawie u notariusza w poniedziałek dnia 18 lutego 2013 przyjezdrzając ze swojego mieszkania w centrum Gdanska nowym Mercedesem klasy S wartym PLN 344 000 kupionym za gotówkę (informacja z salonu Mercedesa). Znowu pojawia sie pytanie, skad Katarzyna T. posiadała tak znaczne srodki w gotówce na zakup tak drogiego samochodu podczas gdy realne płace w Polsce są rzędu 1200PLN - 1500PLN. Przypomnijmy, że banki mają obowiązek informowania nadzoru bankowego o transakcjach w wysokosci 10 tys. euro. Zmowa milczenia ma się dobrze, i można robić w Polsce pewne rzeczy, jeżeli ma się duże plecy. Czy są jakie powiązania pomiędzy upadająm Amber Gold, a córką premiera. Przypomnijcie sobie państwo jak to niedawno drugie z dzieci Donalda Tuska Michal Tusk plątał się w wyjasnieniach w sprawie domniemanego udziału w aferze związanej z Amber Gold. Skąd te pieniądze? WSZYSTKICH URZĘDNIKÓW PAŃSTWOWYCH INFORMUJEMY, ŻE WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI I SWOBODA WYRAŻANIA SWOICH POGLĄDÓW JEST ZAGWARANTOWANA ART 54 KONSTYTUCJI RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ.

Edytowane przez effendi360