Skocz do zawartości

"Złote myśli" forum ;)

Recommended Posts

tylko szkoda że sepphira przy taktowaniu gigabyta by się pociła co wpłynęło by na jej wytrzymałość jeśli rozumiesz o co mi chodzi

If you know what I mean ;)

http://forum.benchmark.pl/topic/76661-msi-geforce-gtx-550ti-1gb-ddr5-192-bit-ma-potencja%C5%82-do-oc/

GTX 550 Ti

"Ta karta to typowy High-End"

"Wersja MSI posiada wbudowane złącza VGA (D-SUB), DVI oraz HDMI - dzięki niemu można grać w rozdzielczości Full HD!"

A ja głupi gram w FHD przez DVI :/

Najlepsza jest cena : 450 zł :D

Jeżeli kupie karte graficzną bez shader modela z OC to odbiorę assassina creed 3 ?w wymaganiach do tej gry potrzeba shadera....To odbiore go czy muszę mieć na tej karcie shadera

Jednak ja dalej czekam na odpowiedz, czy ta karta graficzna ma shader modela....

Cześć ja   też się dopiszę , planuję kupić myszkę bezprzewodową najlepiej uniwersalną , gamingową ,  około  70zł

A ta by mi pasowała do lapka bo mam też asusa gamingowego

Progejmer gejmingowy.

Gość effendi360

Temat, chodzi o crysisa 1.

Dlaczego Crysis nie wykorzystuje komputera?

Jedna z odpowiedzi.

może kwestia optymalizacji (trzeba czekać na patche)

I ost. pytanie troche nie na temat ale jest krótkie czy karta dziwiękowa porkoju : Karta dzwiękowa Sound Blaster Recon3D Gatal1ty pozwoli na kilka klatek więcej ? Tzn. kupiłem ja tylko z racji dzwięku ale natknełem się na wątek w którym było to zgrubsza poruszone . A wiec czy karta dzwiękowa odciaza procesor w grach co pozwala na przyrost klatek ?

Kiedyś tak faktycznie było że dźwiękówki dawały odetchnąć prockom. Nic w tym śmiesznego nie ma. Teraz procki już mają spory zapas mocy ale jeśli ktoś ma jakiegoś starego athlona x2 i gra w coś co siedzi mu na procu to pewnie dostanie kilka klatek. 

"A to dobrze wiedzieć 

Czyli 50 % OC jak piszesz jest to bardzo dobry wynik  z czego bardzo się cieszę . Crysis 3 działa na max ustawieniach 400 zł zaoszczędzone ." Mowa o Radku 7950.

Ultra granie:D Ale działa? Działa.

Edytowane przez Blue AMD ATI Radeon