Skocz do zawartości

"Złote myśli" forum ;)

Recommended Posts

Gość DANNY__79

Przepraszam bardzo, ale to ty w kilku tematach zacząłeś coś do mnie sapać, więc nie pozostałem dłużny i chyba jesteśmy kwita? Nie chce mi się tego dalej ciągnąć, bo aktualnie mam ważniejsze rzeczy.

Dobra -- szkoda się głupotami zajmować.

Właściwie to nie róbmy offtopu.

No OK, ale jak nie robić OT w temacie do OT ? %-)

E:

Takie np "złote myśli" nie raz wymagają dodatkowego komentarza -- jak to mawiał Zoltan: "pewne sprawy trzeba załatwiać odpowiednimi ... (coś tam), półśrodki nie dają rady"

Moje dwa cudeńka :-)

Ciekawe czy ktoś zgadnie specyfikacje ich... zwłaszcza tego drugiego :P

Mam nadzieje, że nie za dużo zdjęć... reszta w "spoilerze"...

I mój ulubiony PowerMac :-)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

i odpowiedź na to:

Masakryczny mod na budzie z G5, widać, że dużo pracy w to włożyłeś.

%-):lol:

Dobra macie rację, ze jestem marnym trollem. Przepraszam wszystkich za swój debilizm którym się ostatnio bardzo wykazałem. Wybór procesora AMD bulldozer wykonałem z własnego wyboru i jestem bardzo zadowolony, karty graficzne zawsze miałem nvidia, ale oczywiście radeony tez są bardzo dobre. Od dziś kończę z trollowaniem i będę starał się pisać rozsądnie, ale nie mylcie mnie z drugim Morgim bo on nie jest mną. Jeszcze raz wszystkich przepraszam mam nadzieję ze już drugi raz nie będę z siebie robił pajaca.

http://forum.benchmark.pl/topic/60493-koncze-trollowanie/?do=findComment&comment=706958

Obczajcie autora.