dadulek 9363 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 mogę stwierdzić ze mój los o o niebo lepszy o twego. wiec wynika to z tego ze sobie tym forum chcesz los poprawic Idealne zdanie pasujące do tego tematu Nawet nie będzie OT. A teraz proszę Cie weź książkę do gramatyki i przetłumacz to na język polski. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jacek_jk 149 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 ps. biedny nie jestem, a z tym urlopem to mnie nie strasz, bo nie robi to na mnie wrażenia. Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Własnie biegnę po kanapki i napoje, zaczekajcie chwilkę! 8 Cytuj Link to post Share on other sites
jacek_jk 149 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 nie muszę , ale zaczyna Ci brakować argumentacji wiec się czepiasz byle czego. Chcesz pokazać kto ty nie jesteś, ale jakoś Ci to nie wychodzi.. Cytuj Link to post Share on other sites
dadulek 9363 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 ps. biedny nie jestem, A teraz przypomnij mi proszę, gdzie ja napisałem, że jesteś? Albo inaczej, zrób screena swojego konta i wklej tutaj, żebyś mógł poczuć się lepiej. Cytuj Link to post Share on other sites
broodeeck 527 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 swoja miara i poziomem inteligencji określasz głupszych od siebie?? mogę stwierdzić ze mój los o o niebo lepszy o twego. wiec wynika to z tego ze sobie tym forum chcesz los poprawic Jedną z podstawowych zasad poprawnej komunikacji miedzyludzkiej jest porozumiewanie sie w sposob kulturalny, zrozumialy i akceptowalny. Niestety z przykroscia musze stwierdzic, ze nie spelniasz nawet jednego z tych wymogow. Do tego nie potrafisz sie dostosowac do zasad panujacych tu na forum, lamiesz regulamin i jeszcze uparcie tkwisz w tym zachowaniu dalej. Najlepiej bedzie dla nas wszystkich (zarowno dla Ciebie jak i pozostalych forumowiczow) jak wypiszesz sie z tego forum lub przynajmniej odpoczniesz. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jacek_jk 149 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 się znowu uwzięła na biednego, bezcennego dla tego miejsca usera. po raz kolejny nie wiesz co piszesz, kiepsko to wygląda w oczach forum Cytuj Link to post Share on other sites
yadovid 29 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Do chamów zwykłem mówić po chamsku, żeby dobrze dotarło. A ja tylko ciekaw jestem, tak na przyszłość, czy zwykli użyszkodnicy też tak mogą? 2 Cytuj Link to post Share on other sites
buhert 2435 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 cała ta konwersacja: http://i.imgur.com/8O4Jkk0.jpg jeżeli chcecie się wyżywać słownie, to polecam ts tudzież pw, a nie ogólnodostępne tematy, bo to wygląda tak, jakby KTOŚ (chyba oczywiste o kim mowa) chciał się dowartościować 2 Cytuj Link to post Share on other sites
jacek_jk 149 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Jedną z podstawowych zasad poprawnej komunikacji miedzyludzkiej jest porozumiewanie sie w sposob kulturalny, zrozumialy i akceptowalny. Niestety z przykroscia musze stwierdzic, ze nie spelniasz nawet jednego z tych wymogow. Do tego nie potrafisz sie dostosowac do zasad panujacych tu na forum, lamiesz regulamin i jeszcze uparcie tkwisz w tym zachowaniu dalej. Najlepiej bedzie dla nas wszystkich (zarowno dla Ciebie jak i pozostalych forumowiczow) jak wypiszesz sie z tego forum lub przynajmniej odpoczniesz. wyraźnie masz problem z samodzielnym myśleniem i czytaniem ze zrozumieniem, wynikający z tego problem jest taki ze nie do końca widzisz kto tez łamał regulamin i kto pisał w nie kulturalny sposób również. pomysł zanim coś napiszesz Cytuj Link to post Share on other sites
dadulek 9363 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 zaczyna Ci brakować argumentacji Ty tak specjalnie, żeby być zgodnym z tematem? Może komuś brakować argumentów, albo "Jego argumentacja wskazuje na..." tudzież "Brak Twojej argumentacji świadczy o..." po raz kolejny nie wiesz co piszesz, kiepsko to wygląda w oczach forum Primo nie pisałem personalnie do Ciebie. Secundo słowo KONTEKST mówi Ci coś? Cytuj Link to post Share on other sites
jacek_jk 149 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 A ja tylko ciekaw jestem, tak na przyszłość, czy zwykli użyszkodnicy też tak mogą? nie nie mogą, bo admin, moderator może i nikt nie widzi problemu w tym a do usera się czepiają.. coraz to nowe osoby z wazelina do admina uracz mnie wyjaśnieniem, bo jako jedyna inteligentna osoba potrafisz myśleć. Cytuj Link to post Share on other sites
dadulek 9363 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 do usera się czepiają.. No tak, napisałeś miłą i kulturalną odpowiedz co kogoś innego, a admin przechodził i się tak o uczepił. W 100% niewinny, tylko złe miejsce i zły czas. Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Z cyklu "shoutboxowe dysputy": lukyeti : (08 maj 2015 - 15:17) dziecko w piaskownicy a stary na necie co za czasy hehe dadulek : (08 maj 2015 - 15:18) luki spoko potem dziecko będzie na necie a stary w piachu 8 Cytuj Link to post Share on other sites
jacek_jk 149 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 proszę skończ już , bo śmiać mi się chce z Ciebie. na koniec bo mi się nie chce z tobą pisać jak jestem w pracy powiem ze, stronniczy jesteś i wazelina jedzie od ciebie. no ale to twa życiowa rola, moderator na forum to jest twe spełnienie pracy w IT, jak to można tym nazwać. nie sil się już, bo to ma ostatnia wypowiedz utaj Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 to ma ostatnia wypowiedz utaj Owszem. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
yadovid 29 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 A mi ktoś z władzy odpowie? Mogę walić po chamsku z niecenzuralnym słownictwem, czy tylko władcy mogą, bo ich zasady nie dotyczą? Cytuj Link to post Share on other sites
dadulek 9363 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Jesteś na forum od miesiąca, zarejestrowałeś się tylko po to, żeby sprzedać swój przedmiot, napisałeś 23 posty, nikomu nie pomogłeś i już dostałeś 3 punkty za wulgaryzmy. Jak dorównasz niektórym w ilości pracy które włożyli w to miejsce i w pomaganie innym to będziemy mogli rozmawiać. Teraz najlepiej się nie odzywaj. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
yadovid 29 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Czyli jak pomogę innym użytkownikom i napiszę więcej postów, to wtedy będę mógł bluźnić? Chciałbym jasnej odpowiedzi - od którego momentu zasady przestają obowiązywać. Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 to wtedy będę mógł bluźnić? Jeśli to jest dla Ciebie najważniejszy parametr na forum to nie zatrzymujemy. Pan yadovid wychodzi. Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Analogicznie jak w prawdziwym życiu, panują tu pewne zasady. Jedne zasady można w odpowiednich sytuacjach łamać, inne nie. Ci którzy wiedzą jakie i kiedy, mają na tyle stylu/klasy aby im to wybaczyć, natomiast Ci którzy muszą o to pytać już nie. Jest dość jasno? Cytuj Link to post Share on other sites
yadovid 29 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 (edytowane) Rozumiem, pytanie jest niewygodne, zamiast odpowiedzieć lepiej zastosować atak na pytającego... Jeśli to jest dla Ciebie najważniejszy parametr na forum Kompletnie nie rozumiesz o co chodzi, więc ci wytłumaczę - chodzi o zasady i równych oraz równiejszych wobec nich, wulgaryzmy to tylko przykład. Po prostu widzę, że jednych zasady dotyczą a innych najwyraźniej nie, więc chciałbym wiedzieć - w którym momencie przestają one obowiązywać? Czy użytkownicy z dużym stażem już nie muszą ich przestrzegać, czy może jest to zarezerwowane jedynie dla władz forum. Na razie dowiedziałem się, że osoby z 23 postami najwyraźniej niegodne są odzywania się do władz forum, to też jakaś nowa, interesująca informacja. @sid - czyli równi i równiejsi, tyle chciałem wiedzieć, kolejne kółko wzajemnej adoracji, szkoda. Edytowane 8 Maja 2015 przez yadovid Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Jeśli uważasz, że wszyscy są równi i powinni być traktowani w taki sam sposób, to albo jesteś niesamowicie naiwny, albo niesamowicie głupi. Jeśli zaś chodzi o wulgaryzmy, których używają wszyscy i czasami chyba każdemu również zdarzy się takowy popełnić w formie pisemnej - czym innym jest przekleństwo użyte do podkreślenia wypowiedzi na pół strony, a czym innym wiązanka prostackich epitetów bez żadnej treści. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Kolejna socjalistyczna płaczka, która w kolejce po dowód stanie pewnie za 2-3 lata. Dziwne, że nikt z dojrzałych użytkowników tego forum nigdy nie miał problemu z wytycznymi odnośnie kultury i zachowania, tylko zawsze problem ma z tym jakiś 20-postowy/dwumiesięczny forumowicz znany tylko z tego, że na dzień dobry dostał po łbie warnem za niestosowne zachowanie. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
yadovid 29 Napisano 8 Maja 2015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Jeśli uważasz, że wszyscy są równi i powinni być traktowani w taki sam sposób, to albo jesteś niesamowicie naiwny, albo niesamowicie głupi. Tak, uważam, że wobec prawa (czyli zasad) wszyscy powinni być równi, jeśli uważasz inaczej to musisz być niesamowicie głupi. Dziwne, że nikt z dojrzałych użytkowników tego forum nigdy nie miał problemu z wytycznymi odnośnie kultury i zachowania, Na 368 stronie, na samym dole, to nie ty jakże dojrzale używający wulgarnego słownictwa? Przypomnisz mi za co dostałem te moje 3 punkty? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts