Skocz do zawartości

"Złote myśli" forum ;)

Recommended Posts

- Jakie DDR3?

- A-Data 2x2gb 2000mhz xtreme series - 399zł

- Max taktowanie płyty to: 1600. A tu są 2000MHz

- lol sorry nie wiedziałem że są jescze takie płyty.

- Spoko

Strasznie mnie rozbawiło :P

Witam chciałbym podkrecić procesor lecz w biosie idzie z 2,11 do 2,44 i ani deka wiecej. mozna jakos jeszcze bardziej z niego wycisnac?Moja konfiguracja komputera :ProcesorName:AMD Athlon x2 4000+Code name: Brisbane Brand ID:4Package: Socket AM2 (940)Technology: 65nm Core Voltage 1,552V

ZASILACZ IBOX 400W Jest szansa zeby z niego wiecej wyciagnac?? Licze na pomoc:)

ibox 400W i E6300 2,8GHz @ 3,62GHz, taki komp mam w robocie. jednak można

Czekaj aż znudzi się mu trzymanie napięć i pierdzielnie tak że tylko siwy dym pójdzie z komputera.

Czesc.Mam sprawe.Do komputera mam podlaczony router,ktory dziala przez 24h.

A wczoraj nie mialem 2 razy prądu. Na szczescie,wtedy gdy go zabrakło, nie uzytkowalem na komputerze. Jednak przy tym braku prądu router jedynie sie pewnie sam wylaczyl.A gdy sie pojawił prąd znowu sie włączył. I czy to nie zaszkodzilo pc, czy np nie poszlo przez ten router jakies spiecie? thx za pomoc

( pytam tylko o ten router, czy coś przez niego sie nie stało w komputerze, a sam komputer byl wylaczony )

Sorry ale dalem duzo pieniedzy na komputer i troche sie boje:)

A wczoraj nie mialem 2 razy prądu. Na szczescie,wtedy gdy go zabrakło, nie uzytkowalem na komputerze. Jednak przy tym braku prądu router jedynie sie pewnie sam wylaczyl.A gdy sie pojawił prąd znowu sie włączył. I czy to nie zaszkodzilo pc, czy np nie poszlo przez ten router jakies spiecie? thx za pomoc

( pytam tylko o ten router, czy coś przez niego sie nie stało w komputerze, a sam komputer byl wylaczony )

Lol ten świat jest coraz bardziej dziwny :)

Lol ten świat jest coraz bardziej dziwny :)
nie każdy człowiek jest mega uper duper koksem w sprawach elektroniki , ma prawo bać się o sprzęt za który zapłacił.

Każdy użytkownik komputera powinien znać choć podstawy elektroniki.

jak moge mieć włąnczonom integre i krate graficzną :!:

Prosze o szybką odpowiedź :!:P/quote]

Portale internetowe zrobiły testy, z których wynika, że na Fermi nie da się usmażyć jajka.

Samo to , że robiono takie testy o czymś świadczy :D Białko zaczyna ścinać się w niskiej temperaturze, bodajże coś około 45 C. Więc tak naprawdę podołałby temu nawet Radeon 5770 (teoretycznie)

Prawdopodobnie jednak, powierzchnia radiatora musiała by być płaska lub trzeba by rozlać jajko bezpośrednio na radiator, żeby taka sztuczka się udała

A jak nie masz patelni to kup Fermi :D

Ani to śmieszne, ani mądre... Portale internetowe zrobiły testy, z których wynika, że na Fermi nie da się usmażyć jajka.
To miała być taka przenośnia. to prawda, nie zetnie się, ale tak czy siak jest to niezła grzałka.

A jak nie masz patelni to kup Fermi :D

Hahahah, normalnie poplakalem sie ze smiechu.

Dobre, powinienes wlasny show zalozyc, albo kabaret?

Niektórzy mi mówili że się nadaję do kabaretu ale póki co 16 lat to za mało żeby mnie przyjęli :D

vv

21:16:13

ile pasty nalozyc na procek?

21:16:16

zalman

21:16:18

stg1

21:16:20

w pedzelku

GreQ

21:16:32

ciezko powiedziec, musi byc cienka

21:16:36

dobrze rozprowadzic

vv

21:16:37

i czym oczyscic ( bo mam uzywany kupiony )

GreQ

21:16:48

teoretycznie

21:16:58

powinienes uzyc jakiegos specjalnego preparatu

21:17:05

ale ja radze sobie zwyklym kawalkiem srajtasmy

vv

21:18:37

użyta może być?

GreQ

21:18:52

uzyta srajtasma?

vv

21:20:12

tak

GreQ

21:20:39

nie sadze aby uzycie uzywanej srajtasmy przynioslo skutek adekwatny do zamierzen

vv

21:21:11

Coś mi tu śmierdzi

GreQ

21:21:40

zapewne ta zuzyta srajtasma, nie wiem po co takie rzeczy trzymasz

Jedna z moich wielu rozmow z ludzmi z poradnika/forum. Z Gadu.