Skocz do zawartości

"Złote myśli" forum ;)

Recommended Posts

@up nie wchodzić w linki na dole, bo się wystraszyć można... Chciałem zobaczyć sobie co to za strona, a tu nagle jakieś aaaaaaaaaaaaaaaaaa... A ja mam zazwyczaj głośniki na +50% bo jak oglądam na jutjubie to nie chce mi się suwakiem ustawiać głośności, więc mam zazwyczaj ustawioną poniżej 50%, aby na słuchawkach mieć odpowiednią głośność i masło jest maślane.

Witam, wiem, że jestem nowy ale myślę że mnie będziecie słuchać.  Mniejsza o to. Ja także myślę żebyś wybrał jakiego Radeona. Mój kuzyn ma komputer podobnej specyfikacji jak go kupował to miał w nim właśnie GTX 470. Niby jest wydajnieszy ale sterowniki trochę przeszkadzają prockowi. Myślę, że Radeon będzie trafnym wyborem.

Tak bardzo to jakie masz części do komputera ma się do pingu XD

Siema, ostatnio przyszła mi taka rozkmina, co by było jakbym się wysmarował CAŁY pastą termoprzewodzącą np. wskoczył do wielkiego basenu z nią i zostawił na sobie jej nie dużą warstwę. Pasta miałaby przewodność ciepła 9W/m-k (oczywiście byłbym nagi) i bym stanął na rozgrzanej do 70 stopni stalowej płycie. Czy moje całe ciało rozgrzało by się do jakiejś wysokiej temperatury np. 50 stopni?

To tylko całkiem niewinne podgadywanie, więc tam niczego sobie nie dopowiadaj, żem niewierny jest

Sex z drugą kobietą to nie zdrada. Ćwiczysz by nie wyjść z wprawy, ot co.

Tam zaraz sex. Sex to jest z osoba którą kochasz, a z każdą inną to jest po prostu masturbacja za pomocą żeńskiego organu rozrodczego   :wariat:

Fragment dyskusji z najpilniej strzeżonych i najciemniejszych zakątków forum  %-)

Jak mozna polecac radeona, skoro nie posiada physx i jest olewany przez wiekszosc producentow gier ktorzy dodaja nowe ficzery w grach. Ponadto zaklamana ilosc FPS. 1FPS u NVIDII to tak jak z 1.5FPSA w AMD. Wsparcie i sterowniki tez kuleja.

Dlaczego tyle osob poleca te readony patrzac tylko na fakt "papierowymi" 4 fpsami wiecej w testach. Nonsens.

Mam gtx i radeona w domu. Radeon jest jak produkt z lidla, nvidia to ferrero rocher.

Zdecydowanie polecam gtx 780, producent chyba sapphire bo bedzie mial regulowane napiecie?

Gigabyte P35-DS4 Chciałbym za nią w okolicach 200 zł ponieważ jest to selekt i z każdej padaki potrafi wycisnąć ostatnie soki przy O/c co mogę zagwarantowac dla kupującego.

Trzeba brać pod uwagę nowe parametry płyt głównych >> SELEKTY!! z potencjałem OC... chyba zacznę szukać jakiś na P31 to pewnie leciwy E8400 na 5 GHz pójdzie jak selekta znajdę  %-)

Edytowane przez michalinio22