q3sniper 13 Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Witam, Zamierzam kupić klawiaturę i stąd moje pytanie. W którym sklepie z tematu najlepiej kupić. Chodzi o Vortex poker keyboard. Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Zamierzam kupić 3 kg ziemniaków. W którym sklepie najlepiej,w warzywniaku na rogu,w delikatesach czy w Biedronce...? Nie gniewaj się autorze ale być może wynika to z mojej niewiedzy o wymienionych przez ciebie sklepach... Cytuj Link to post Share on other sites
Adille 69 Napisano 12 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Odnoscie 3ch wyzej wymienionych juz stary temat ale moze na przyszlosc ktos bedzie szukal. (wybaczcie za brak polskich znakow) eBay - Bardzo czesto zamawiam zazwyczaj elektronika jest wysylana kurierem, metode wysylki zazwyczaj masz podane wtedy rzeczy przychodza znacznie szybko. Zazwyczaj troche taniej mozna znalzc rzeczy niz na Amazonie Amazon- Rowniez wszystko szybko przychodzi choc czasami nie wszystkie produkty wysylane sa poza UK, amazon moim zdaniem ma ten plus ze latwo ze zwrotem towaru bo odsylasz prosto do amazona a nie do sprzedajacego. Latwo dostac zwrot kasy jesli cos jest nie tak oni zajmuja sie wszystkim sami gdzie na eBay to Ty kontaktujesz sie ze sprzedajacym a eBay pomaga dopiero jak nie mozesz nawiazac porozumienia. Aliexpress - Nie zamawialem nigdy nic z racji na bardzo dlugi termin dostawy czasami do 3ch tygodni wole zazwyczaj doplacic odrobine i miec rzeczy w przeciagu kilku dni - tygodnia. Nie wiem jak wyglada u nich polityka zwrotu towaru choc ceny czesto zachecaja fakt ze zazwyczaj towar idzie z poza EU trzeba liczyc sie za dodatkowe oplaty celne. Cytuj Link to post Share on other sites
fenrek 0 Napisano 20 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Szczerze powiedziawszy to nie jestem przekonany do żadnego z tych sklepów. Zdarzało mi się robić zakupy w jednym czy w drugim ale preferuję jednak kupowanie w większych, sprawdzonych sklepach. Wiem wtedy,że wszystko będzie ok i to co zamówiłem przyjdzie zgodnie z oczekiwaniami. Mogę polecić jeszcze jedno dobre narzędzie do porównywania cen: https://www.targomat.pl/ W formularzu wpisujesz to jaki sprzet Cię interesuje oraz wysyłają Ci najbardziej korzystną cenowo opcję. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts