seeqin 14 Napisano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 akurat moja ostatnia wypowiedz byla skierowana do cichego sluchacza, on wie o kim mowa. Cytuj Link to post Share on other sites
neckol 190 Napisano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 seeqin, fajna historia słuchawek. Idź do sklepu muzycznego lub jakiegoś z elektroniką i posłuchaj sobie muzyki na tamtym sprzęcie. Wierz mi, że poczujesz różnicę. Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Nie ma to jak wprowadzac w blad poprzez sarkazm nie ma to jak wypowiadac sie na temat o ktorym sie nie na pojecia po czy usmiechnac sie i zaslonic sie sarkazmem. Widze ze juz ladnie twoje posty pokreslili lepiej skoncz wprowadzac ludzi w blad Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6361 Napisano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 akurat moja ostatnia wypowiedz byla skierowana do cichego sluchacza, on wie o kim mowa. Ty wiesz i ja wiem, wiem też, że on niestety wie lepiej, a w sumie to wiemy o tym tutaj wszyscy. Idź siać ferment gdzie indziej, naprawdę. Cytuj Link to post Share on other sites
seeqin 14 Napisano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Jaki znowu ferment, to ze wypowiadam sie w dyskusji majac inne zdanie od razu swiadczy o sianiu fermentu? To że moje pierwsze wypowiedzi sa przekreslane w tym temacie swiadcza tylko o ignorancji ze strony moderacji. "Moja jest tylko racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" Ale spoko, dopiszcie cos jeszcze i tyle w tym temacie bo juz niezly offtop sie zrobil, autor juz raczej wybral swoje wymarzone sluchawki 1 Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6361 Napisano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 (edytowane) seeqin to znaczy tylko tyle, że nie warto Ciebie słuchać i moderatora popieram, bo za wiele głupot już w internecie można znaleźć. Miałem kiedyś Gamecomy 367 i bardzo się cieszę, że ich gunwiany pałąk się rozleciał na mojej głowie, bo potem kupiłem normalne słuchawki Ich wyższe modele wcale nie są lepsze, a przynajmniej w sklepie wszystko brzmiało podobnie, czyli słabo. Polecasz Gamecomy, bo to Twoje najlepsze słuchawki, ale równie dobrze mogę powiedzieć, że suchy chleb polecam, bo dotychczas jadłem trawę i trochę szczawiu, no i czuję różnicę. You don't get it, do you? Edytowane 3 Czerwca 2016 przez FeX Cytuj Link to post Share on other sites
seeqin 14 Napisano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 (edytowane) Co kto woli, jak autor prosi o chleb z wtyczka na usb to nie polecam mu szczawiu z jackami. Czaisz? Staralem sie dostosowac do prosb autora a ze zostalem przez to okrzykniety ignorantem. Edytowane 3 Czerwca 2016 przez seeqin Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6361 Napisano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Jeżeli ktoś pyta o guano, a Ty mu je polecasz to wolna droga Cytuj Link to post Share on other sites
seeqin 14 Napisano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Skad mozesz wiedziec, moze akurat lubi guano? Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6361 Napisano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 (edytowane) Wydaje mi się, że tym się właśnie różnią ludzie od lemingów, że Ci pierwsi guana nie spożywają. I'm out. Edytowane 3 Czerwca 2016 przez FeX Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 @adivxv HAHAHAH "bzdury", w takim razie trzeba bylo sie samemu udzielic w temacie a nie siedziec i edytowac czyjes posty. Jak byk autor chcial sluchawki na usb, a wy mu w kolko jedziecie zeby kupil cos innego. Jak chce to mu nie broncie. ja nie muszę się udzielać i tłumaczyć komuś. Dostałem tę rangę aby właśnie chronić czytających użytkowników przed takimi poradami jak twoje. Sporo ludzi osobiście mi oraz kolegom tutaj dziękowało "za nawrócenie" , na ciebie może kiedyś przyjdzie czas.Nie mam siebie za alfę omege audio, bo wiele jeszcze chciałbym wiele osłuchać ale wiem, że to co polecasz zawodzi na całej linii, jakość, dźwięk oraz możliwe problemy natury technicznej . Tak tutaj te forum funkcjonuje i nie tylko w tym dziale. Nie akceptujesz tutejszych zasad ? to się nie wypowiadaj. i koniec już off topu. Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 (edytowane) Black - ludzie z hardpc twierdzą że hp580 są łatwiejsze do napędzania niż hd681 - zobacz ich filmik na YouTube. Edytowane 3 Czerwca 2016 przez cooger Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts