mazi86 3 Napisano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 witam, dzisiaj wyskoczyła mi ikonka aktualizacji windowsa o 10 i teraz się zastanawiam czy ją włączyć , ponieważ boje się czy czasem nie stracę wszystkich moich plików na kompie, proszę mi wytłumaczyć jak to z tym systemem windows 10 jest. Cytuj Link to post Share on other sites
Andrew 5940 Napisano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 System po prostu się z upgrade'uje, nie stracisz żadnych plików czy danych, ale system może sobie wyrywkowo pousuwać oprogramowanie "niezgodne" dla windows 10 Cytuj Link to post Share on other sites
Fix00ser 477 Napisano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Przed wykonaniem upgrade wykonałbym jednak profilaktycznie kopię partycji systemowej. Cytuj Link to post Share on other sites
zwolay 26 Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 witam, dzisiaj wyskoczyła mi ikonka aktualizacji windowsa o 10 i teraz się zastanawiam czy ją włączyć , ponieważ boje się czy czasem nie stracę wszystkich moich plików na kompie, proszę mi wytłumaczyć jak to z tym systemem windows 10 jest. Nic się nie bój-ja się bałem ze 2 tygodnie temu-kliknąłęm aktualizuj,wyszedłem na godzinę a po powrocie miałem windows 10 na pokładzie zawsze możesz wrócić do siódemki -masz na to chyba miesiąc czasu-ale pewnie nie wrócisz.Alleluja i do przodu Cytuj Link to post Share on other sites
radosuaf 807 Napisano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 witam, dzisiaj wyskoczyła mi ikonka aktualizacji windowsa o 10 i teraz się zastanawiam czy ją włączyć , ponieważ boje się czy czasem nie stracę wszystkich moich plików na kompie, proszę mi wytłumaczyć jak to z tym systemem windows 10 jest. Ano różnie. Na przykład na laptopie Aspire 5710 kończy się kompletnym fakapem. Twój komputer, Twoje ryzyko . Cytuj Link to post Share on other sites
zulugula11 203 Napisano 2 Maja 2016 Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Podepnę się do tematy .Posiadam win 7 miałem go zainstalowanego na deskopie i przesiadłem się na win 8.1. Win 7 leży a mam zamiar kupić laptopa i go tam zainstalować i aktualizować do 10 .Czy nie będę miał problemu z rejestracją na innym kompie.Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 2 Maja 2016 Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Jeżeli jest to wersja OEM to będziesz miał problemy. Jak się przesiadłeś na 8,1? Kupiłeś czy aktualizowałeś siódemkę? Cytuj Link to post Share on other sites
zulugula11 203 Napisano 2 Maja 2016 Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Wersja pudełkowa.8 była kupowana . Cytuj Link to post Share on other sites
sting3572 60 Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Jeżeli jest to wersja OEM to będziesz miał problemy. Jak się przesiadłeś na 8,1? Kupiłeś czy aktualizowałeś siódemkę? Ja nie miałem żadnych,też miałem obawy i już zastanawiałem się nad kupnem klucza z internetu co wybili mi z głowy forumowicze. Podepnę się do tematy .Posiadam win 7 miałem go zainstalowanego na deskopie i przesiadłem się na win 8.1. Win 7 leży a mam zamiar kupić laptopa i go tam zainstalować i aktualizować do 10 .Czy nie będę miał problemu z rejestracją na innym kompie.Pozdrawiam Utwórz narzędzie instalacyjne(win 10) na pendrivie,przy instalacji na nowym komputerze gdy wyskoczy monit o klucz wpisz klucz z siódemki,u mnie wszystko przebiegło bez problemu,miałem win7 oem. Cytuj Link to post Share on other sites
SebaTakiTamGostek 2 Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 witam, dzisiaj wyskoczyła mi ikonka aktualizacji windowsa o 10 i teraz się zastanawiam czy ją włączyć , ponieważ boje się czy czasem nie stracę wszystkich moich plików na kompie, proszę mi wytłumaczyć jak to z tym systemem windows 10 jest. Jak chcesz, zaktualizuj, jak nie to nie. Nie stracisz żadnych danych, ale aplikacje i sterowniki niekompatybilne (ale trudne słowo ) zostaną usunięte. Cytuj Link to post Share on other sites
Clark K. 34 Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Mi przy aktualizacji z 7 na 10 nie usunęło żadnych plików. Jeżeli obawiasz się takiego obrotu rzeczy, to po prostu zgraj ważne pliki do chmury / na pendrive'a przed aktualizacją. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts